Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Сумах 11-річна психопатка вбила стареньку

6 квітня 2015, 21:03
Дата ефіру/події: Понеділок, 6 квітня 21:03

11-річна дівчинка жорстоко розправилася з бабусею-сусідкою в Сумах. Дитина лупцювала стареньку палицею по голові та різала ножем, аж поки жінка перестала дихати. Медики швидкої, що приїхали на виклик, лише констатувати смерть 80-річної пенсіонерки.

До міліції зателефонували лікарі швидкої, які приїхали надати допомогу 80-річній бабусі. Але застали жінку вже мертвою.

Сергій Тарасенко, керівник сектору УМВС України в Сумській області:

- Зі слів лікарів, у громадянки була колото-різана рана, яку їй нанесла дівчинка 2003 року народження.

Правоохоронці з'ясували: пенсіонерка прийшла в гості до напівсліпої подруги, яка доглядала 11-річну онуку. Дівчинка поводилася агресивно, грубо розмовляла з родичкою. Тож гостя заступилася за приятельку, чим ще більше розлютила підлітка. Дитина схопила палицю й почала лупцювати стареньку по голові, а потім усадила їй ножа в литку. Катувала, аж поки сусідка перестала дихати. Приголомшена старенька господиня почала несамовито кричати про допомогу. Її волання почули сусіди. Вони й викликали медиків.

- Я хочу мамі щось сказать.

- Щас мама з тобой поїде.

Дівчинка від раннього дитинства стоїть на психіатричному обліку. Зі слів правоохоронців, понад десяток разів вона тікала з дому. А от сусіди розповідають про її агресію та бездіяльність родичів. 

Наталя Гуга, сусідка:

- Вони получають на неї пенсію, і ніхто не хоче її нікуди сдавать. Заниматься тоже. І у них на всі вопроси, т.е. побила окно - в неї справка, десь когось пихнула - в неї справка, кому-то в лоб каменем - от сосєдям заїхала - в неї справка, да т.е. нічим не отвечає, значит, ребенок. Нам уже страшно тут находиться, ходить мимо двора.

Ба більше, місцеві мешканці твердять - замість виховувати доньку, мати лише лупцює її. 

Наталя Михайленко, сусідка:

- Я считаю, шо це родительська вина, потому что мама сильно її обіжає, вона її бьє, ужасно бьє, вся в шрамах дєвочка. Вечно оці драки, оці крики, оцю бойню всю ночь можна слухать.

Правоохоронці запевняють: не раз переконували жінку віддати дитину до спеціалізованого закладу. Одначе мати категорично відмовлялася.

Сергій Тарасенко, керівник сектору УМВС України в Сумській області:

- Матір дівчинки, яка, до речі, мешкає сама, батько мешкає окремо, неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків.

Нині винну у трагедії обстежують у медичному закладі. Триває слідство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Мне жалко девочку. Она не виновата, что такой родилась! Дети с психическими отклонениями часто добрее обычных. А вот мать её следует наказать!
Ссср 19.07.2017, 23:06 ответить
Кстати, кто нибудь знает где эта девочка сейчас??
Ссср 19.07.2017, 23:06 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.