Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 21 вересня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині матір звинувачують в загибелі дитини

7 квітня 2015, 22:17
Дата ефіру/події: Вівторок, 7 квітня 22:17

Трирічна дівчинка загадково загинула в місті Червонограді, що на Львівщині. Смерть маляти констатували медики швидкої допомоги, яких викликали батьки. Лікарі ознак насильницької смерті не побачили. Усе видавалося так, наче дитя померло внаслідок якоїсь тяжкої хвороби. Та підсумки судово-медичної експертизи приголомшили.

Медиків швидкої викликали о сьомій ранку. На 103 зателефонували батьки й повідомили, що їхню трирічну донечку Карину після нападу кашлю знудило й вона посиніла. Та коли лікарі приїхали, маля вже не дихало. Намагалися його реанімувати, та марно. Від подружжя медики дізналися, що дівчинка вже місяць хворіла.

Ольга Барвінок, лікарка швидкої допомоги:

- Дитина хворіла близько місяця. Кашель супроводжувався періодично рвотою. Оце все, що вони повідомили. Єдине, шо знаємо - коли дитинка народилася, в неї була одна ножка коротша і одна ручка, і вона періодично падала.

Скидалося все на те, наче дитина померла природньою смертю внаслідок недуги. Та за кілька день судмедекспертиза всіх приголомшила.

Микола Гладюк, керівник підрозділу ГУ МВС України у Львівській області:

- Проведеним оглядом тіла дівчинки слідів, які б вказували на насильницьку смерть, виявлено не було. Однак вже після огляду судово-медичного лікаря було встановлено, що причиною смерті стало ушкодження тупим предметом, що призвело до брижі тонкого кишківника та розвитку перитоніту.

Батьки розповіли правоохоронцям, що дівчинка падала з гойдалки, а останнім часом сильно кашляла. Поки міліціянти чекають на докази, тобто результати низки експертиз, сусіди вже винесли свій вердикт: Карину вбила її ж мати.

Альбіна Климко, сусідка:

- Дитини нема. 

- А що кажуть?

- Ну що вона забила її. Так як би стукнула.

- Мама?

- Так. То шо от сьогодні сусіди говорили.

Поговорити з подружжям журналістам не вдалося - ті не відчинили дверей. Місцеві ж розповіли: Карину виховували мати й вітчим. Обидвоє наркомани та колишні тюряжники. Чоловік нещодавно вийшов із в'язниці. Окрім загиблої дівчинки, в подружжя ще кілька дітей. Скільки саме, ніхто й не знає, адже ті живуть відлюдькувато, з малими не гуляють.

Володимир Білинський, сусід:

- Виходять з дитиною, всьо, каже. Я знаю, каже, тих, ну син, ну, пару років сидів.

Сусідка:

- Інколи цей хлопець пробігав коридором і тільки вітався з нами. Добрий день - і все. Ото все, що я можу сказати.

Підсумки експрертиз стануть відомі за 10 діб. Тоді міліціянти зможуть висновити: чи загинуло маля через нещасний випадок, чи від рук рідних людей. Поки нікого не затримали.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.