Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 10 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дубні повісилася школярка-випускниця

10 квітня 2015, 20:56
Дата ефіру/події: П’ятниця, 10 квітня 20:56

17-річна школярка вкоротила собі віку у Дубні на Рівненщині. Дівчина повісилася на горищі. Рідним залишила записку, в якій зізналася, що все життя почувала себе нікому не потрібною. Рідні та знайомі Ірини в нестямі від трагедії. Кажуть: старшокласниця вже добирала собі сукні на випускний вечір. А того фатального дня планувала зустрітися з подругами.

Одинадцятикласниця Ірина мешкала вкупі з бабусею. Домівка мами дівчини з вітчимом - неподалік. Того дня школярка повернулася з навчання як завжди.

Наталя, однокласниця загиблої:

- Було все нормально. Йшли додому, як обично. Вчора улибалась цілий день. Ще планували, коли сьогодні будемо йти в школу.

Наталя розповідає: від подруги не раз чула, що їй набридло жити. Утім, планувала закінчити школу, а потім здобути професію перукаря. Не відкидала, що згодом переїде жити до батька на Одещину.

Василь Манзюк, батько загиблої:

- Вона вчора до мене дзвонила в 11 часов дня - все нормально. Каже: бабушка розчинили паску.

Антоніна Тимощук, бабуся загиблої:

- Не знаю, що случилось, що вона блик і чогось нагору. Ми нічого навіть не подумали, що вона таке зробить. Чого ж ти полізла і що ж ти наробила?

У школі кажуть - дівчинка мала середній рівень знань. Кілька років тому відмовлялася ходити на уроки. Утім, разом із батьками їм удалося повернути Ірину на навчання.

Ганна Крук, учителька фізики школи №6 м.Дубна:

- Вона не буле такою дуже відкритою дівчинкою, але вона не була ні в якому разі конфліктною. Вона спілкувалась з дітьми. Трошки були проблеми з відвідуванням раніше, ще рік тому, але мама приходила в школу, ми спілкувались, і вона сказала: я буду вступати, я зареєструюсь на ЗНО. Дитина зареєструвалась.

Галина Горшкова, заступник директора школи №6 м. Дубна:

- ЇЇ останнім часом хвалили. І це відзначили не тільки в класі. І це навіть мама каже, що вона прийшла додому і каже: мене класний керівник хвалив, що вона виконала якусь роботу і першу її поставили в приклад. Вона раділа останнім часом. Очі в неї світились.

Із вітчимом в Ірини були гарні стосунки, кажуть педагоги. Натомість із мамою школярка не раз конфліктувала.

Галина Горшкова, заступник директора школи №6 м. Дубна:

- Реакція на мамині зауваження в Іри була чогось дуже агресивною. Причина? Ну вчора мама сказала таку фразу: Іра не змогла простити те, що сім'я їхня розпалась.

Обставини трагедії з'ясовують правоохоронці. Вони розпочали кримінальне провадження за фактом зумисного вбивства. Утім, слідчі не сумніваються - дівчинка скоїла самогубство.

Олеся Шевченко, помічниця керівника Дубенського МВ міліції:

- Вона залишила передсмертну записку, в якій вона просить вибачення у своєї мами за те, що вона таке вчинила перед святом, що вона нікому не потрібна, що її ніхто не вислуховує.

У записці Ірина також додала, що дуже любить молодшу сестричку Софійку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.