Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові дитина випала з вікна

14 квітня 2015, 21:27
Дата ефіру/події: Вівторок, 14 квітня 21:27

Дворічна дитина загинула в Харкові - випала з вікна в під'їзді між 9-м і 10-м поверхами. Нещасний випадок стався в понеділок увечері. За даними міліції, дівчинка йшла гуляти зі старшою сестрою. Вона побігла східцями вниз, але чи то оступилася, чи хотіла визирнути у відкрите вікно - й не втримала рівноваги.

Свідками трагічного падіння маленької Катрусі стало чимало людей. То був святковий теплий день: дорослі гуляли з дітьми на майданчику. На прогулянку поспішали і сестрички: 2-річна зі старшою, 12-річною. 

Костянтин Шеремет, оперуповноважений ГУ МВС у Харківській області:

- Девочки спускались. Пока старшая сестричка закрывала дверь - младшая побежала вниз по ступенькам. Это ребенок, и от радости - возможно, что идут гулять… Это личные предположения. Факт в том, что ребенок побежал с 10 этажа по лестничному пролету и споткнулась на последних ступеньках, в результате чего она выпала из окна пролета между 9 и 10 этажами.

Дитинка впала на дах ганку. Лікарі швидкої, що приїхали незабаром, вже нічого не могли вдіяти: дівчинка загинула ще до їх приїзду. 

Марина Скороход, свідок:

- У нас мальчики сразу побежали, с лавочки, забежали в подъезд, выбили стекло на втором этаже. Она ж упала на парапет вот этот. Выбили стекло, прыгнули, но там… Там нечего было спасать. Там череп раскололся.

У міліції переконані: падіння дитини з висоти було нещасним випадком. Проте у слідчіх є питання до комунальних служб. Чому вікно в під'їзді було без скла. Мешканці будинку розповідають: восени шибки замінили полікарбонатними листами. Та від сильного вітру пластик просто повилітав. 

Роман Нехорошков, директор департаменту Харківської міської ради:

- Поликарбонат используется, как материал для оконных проемов. Поскольку стекло - более хрупкий материал, поликарбонат - более современный материал, который не бьется. Он соответствует нормам и аналогичен тому же стеклу. Вы должны понимать, что при весе даже ребенка никакое стекло при определенном ударе не выдержит.

Ще зранку злощасне вікно стояло так само відкритим, як і в день трагедії. Зачинили його за кілька годин - тим же хитким матеріалом. Ледь прикріплений, він не витримує найлегшого дотику.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Какое горе((((, желаю мамочке справиться с этой болью, очень переживаю тоже вместе с вами, хочется хоть как то поддержать. Катенька уже ангел, а вам необходимо жить ради Настюши. Вы сейчас очень нужны друг другу. Мы скорбим вместе с вами. Вечная память!!!
Алина 23.04.2015, 16:47 ответить
Это страшное событие. Забыть его будет невозможно, но жить надо дальше, ради светлой памяти Катюши и ради Настеньки, которой сейчас тоже нелегко.
Татьяна 23.04.2015, 19:10 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.