Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 30 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Сусіди не дуже засмучені загибеллю Калашникова

17 квітня 2015, 00:13
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 квітня 00:13

Правоохоронці шукають того, хто зухвало вбив колишнього члена партії регіонів Олега Калашникова. Екс-депутата, відомого за скандалами з журналістами та причетністю до організації тітушок, розстріляли під дверима столичної квартири. Говорять про двох нападників, деталі в міліції не розголошують - аби не сполохати вбивць.

- Просто стояли, говорили, знаю его, знаю его как соседа, все нормально было.

Арман останнім розмовляв з вбитим. Каже: сусід звично припаркував свій Ленд Ровер, перекинувся з ним кількома словами й пішов до будинку.

Арман, знайомий вбитого:

- Сказал, что стоянку убрали, за стоянку стояли общались, и все, он поднялся домой, это было часиков, наверное, полвосьмого вечера.

Вже у під'їзді Олег Калашников привітався з консьєржкою і спокійно зайшов до ліфту. Але до квартири екс-депутат так і не дійшов. Сусіди почули дивні глухі звуки і одразу вибігли до коридору.

Федір, сусід загиблого:

- Ребенок услышал 1 выстрел, соседи услышали 4 напротив. Ну конешно, он лежал возле своей двери, которая не открывалась. Прямо там, под дверями, дверь нельзя было открыть супруге, она открывала, уже упиралась в труп.

Нині під дверима двокімнатної квартири залишки крові, червоні плями від самого ліфта. 

Ольга, сусідка загиблого:

- Ребята говорят, что гильз очень много, очень много.

Надія, двірниця:

- З ліфта з маленького виходив, і отак і впав. Вибите віконечко це в одній двері, значить, він як падав, так вибив. Прийшла, просто помила, там двері, наверно, отпечаткі пальців брали, то такі сліди були.

Міліція працювала на місці вбивства кілька годин. Лише після опівночі тіло повезли на експертизи. Попередньо відомо: нападників було двоє і вони ретельно спланували злочин.

Юлія Мусташ, керівник ГУ міліції м. Києва:

- За попередніми даним потерпілий отримав вогнепальні поранення. Відкрито кримінальне провадження за част. 1 статі 115 кримкодексу - умисне вбивство. Слідство триває.

У цьому будинку на проспекті Правди загиблий провів півжиття. У двокімнатній квартирі на 8-му поверсі мешкав разом з дружиною, але сусіди кажуть - це не все майно парламентарія.

- Майбах кубик, еще раритетная черная, один раз видел, и еще бентли, стоят на стоянке 4 штуки.

Прославився Олег Калашников побиттям журналістів у 2006 році. А ще більше запам'ятався організацією Антимайдану та тітушок.

- Вместе мы с вами обязаны остановить шабаш недобитих последышей тех фашистских нелюдей, которые насиловали нашу Родину.

Саме за такі висловлювання і підтримку колишньої влади про загиблого нині, після смерті, згадують не дуже добре.  

Ольга, сусідка загиблого:

- Вчера ни один человек, стоя на улице, я не увидела, чтобы сожелел, люди, которые прожили с ним в одном парадном, это говорит о многом.

Олексій, сусід загиблого:

- Убили, воровал-воровал, доворовался, жадность не спасла, он жадный был, греб, греб, греб и теперь шо - на тот свет забрал.

У міліції розглядають кілька версій: політичну діяльність, бізнес-інтереси, пограбування чи особисті мотиви. Сім'я вбитого мовчить.

Наприкінці лютого з вікна власної квартири викинувся Михайло Чечетов, в березні застрелились ще два колишні регіонали Станіслав Мельник і Олександр Пеклушенко. Олег Калашников став черговим представником партії регіонів, який пішов з життя.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
"Ольга, соседка погибшего:
- Вчера ни один человек, стоя на улице, я не увидела, чтобы сожелел, люди, которые прожили с ним в одном парадном, это говорит о многом."--- ещё бы кто прилюдно сожалел. Народ запугали мерзоты нацистские. Но, как верёвочке не виться..... И Ольге те самые соседи придёт время зададут вопрос, и здороваться перестанут.
прпр 28.04.2015, 17:05 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.