Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Щоп'ятниці о 21.00 - "Перевізник" Люка Бессона

17 квітня 2015, 13:22
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 квітня 13:22

З 17 квітня щоп'ятниці о 21.00 НТН починає показ серіалу "Перевізник", який є продовженням однойменної трилогії, що мала шалений успіх у світовому кінопрокаті. Роль Френка Мартіна в серіалі дісталася Крісу Венсу. Режисером і сценаристом серіалу виступив Люк Бессон.

Дія серіалу розгортається навколо персони Френка Мартіна, колишнього фахівця сил спеціального призначення, який давно "зав'язав" із військовим минулим і успішно займається перевезеннями цінних вантажів. Педант Френк має три головні правила успішної справи: не дізнаватися імена, не змінювати умови угоди і не відкривати вантаж. Але часом робота підносить сюрпризи в особі замовників із кримінальним минулим. Сплачуючи солідні суми, вони хочуть більшого, ніж просто перевезень. Це не влаштовує Френка і сюжетна лінія закручується у вирі подій.

Більше своєї роботи Френк любить тільки свій автомобіль, тому невипадково для ролі автомобіля неприступного перевізника була обрана Audi A8, яка служить йому вірою і правдою і допомагає вибратися зі складних ситуацій. Майстерний водій, досконало володіє бойовими мистецтвами, постійно стикається з труднощами, але завжди виходить сухим із води. Серіал "Перевізник" став спільним дітищем чотирьох країн: Франції, Канади, Німеччини та США.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.