Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Рівному месник розстріляв дві автівки

21 квітня 2015, 21:49
Дата ефіру/події: Вівторок, 21 квітня 21:49

Стрілянина в Рівному. Два схожих випадки сталися з інтервалом п'ятнадцять хвилин у різних кінцях міста. Постраждалі добре знайомі, а почерк нападників - ідентичний. Хто й чому поцілив у чоловіків?

Стрілянина на вулиці Льонокомбінатівській сталася вранці. З автомобіля вийшов невідомий і перед очима приголомшених свідків почав нищити БМВ. Дісталось і 31-річному водієві.

Володимир Голубош, заступник керівника УМВС України в Рівненській області:

- Підбіг невідомий, пошкодив автомобіль і завдав йому тілесних ушкоджень, після чого було повідомлено в міліцію. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

За кілька хвилин стало відомо, що аналогічний інцидент стався в іншому кінці міста - на вулиці Млинівській. Там стріляли у водія Пежо. В обох випадках застосовували пневматичну зброю. Травмованих доправили до лікарні.

Олександр Кучерук, нейрохірург Рівненської міської лікарні:

- На голові в кожного пацієнта по одній кулі. На щастя, ці кулі не пробили череп, тобто вони знаходились в мяких тканинах м'язів. Вони госпіталізуються в відділення травматології і, певно, нейрохірургії, але більше з такою ціллю спостереження динамічного. Можливо, для упередження вторинної інфекції.

Стан постраждалих задовільний, кажуть медики. Щоправда, в одного з них кулі вилучити не вдалося. Розмовляти з журналістами Свідка чоловіки відмовились.

- Ви не хочете з нами говорити?

- Скажіть, будь ласка, а ви знаєте, хто на вас нападав? 

- Без коментарів.

Правоохоронці зазначають: нападник був один. Він сам прийшов до міліції.

Василь Зелінський, керівник Рівненського МВ міліції:

- Це житель міста Рівного, 31-річного віку, який внаслідок певних не зовсім правомірних дій осіб, які піддалися його посяганню у вигляді спричинених тілесних ушкоджень.

Адвокат підозрюваного каже: стріляниною чоловік вирішив помститися за дружину.

Максим Максимович, адвокат підозрюваного:

- Як мені повідомив мій підзахисний, з 2003 року вони проживають разом із дружиною. Десь приблизно з 2008 року в неї почали вникати певні депресії. Вона почала замикатися в собі. А напередодні цієї події вони святкували день народження і дружина йому розповіла, що вона була зґвалтована одним із потерпілих, водієм автомобіля Пежо, на квартирі, коли вони святкували день народження в іншого потерпілого, водія автомобіля БМВ.

Поки рівнянину інкримінують замах на вбивство. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.