Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

"Агенти впливу" на НТН готують спецвипуск до річниці Чорнобиля

22 квітня 2015, 13:28
Дата ефіру/події: Середа, 22 квітня 13:28

26 квітня до річниці аварії на Чорнобильській АЕС на телеканалі НТН вийде спеціальний випуск програми журналістських розслідувань "Агенти впливу". "Агенти" проведуть розслідування, чим живе сьогодні Чорнобильська зона - браконьєрством, крадіжками металу, незаконним полюванням... По невідомим стежкам Чорнобильської зони журналіста Андрія Стельмаха проведе місцевий провідник-сталкер.

"36 годин без зв'язку і сну, пара втрачених кілограм і ночівля на кладовищі стали ціною нашої знімальної групи за ексклюзивні матеріали, які вдалося зняти для спецпроекту, - розповідає Алла Вторушина-Терещук, керівник редакції "Агенти впливу". - Тепер ми навіть знаємо, де в Чорнобильській зоні можна пити воду. Для нас, досвідчених журналістів, відкрився зовсім невідомий Чорнобиль, і ми готові відкрити його нашим телеглядачам".

На противагу отриманими даним власного розслідування журналісти пройдуться "офіційним" Чорнобилем... Вперше у телеглядачів буде можливість наочно порівняти офіційну версію життя Чорнобильської зони та її реалії. У зйомках програми буде задіяна спецтехніка, зокрема безпілотники.

У студію до ведучого програми Олександра Преподобного будуть запрошені два гості, чия дискусія обіцяє стати родзинкою спецвипуску. Неділя, 26 квітня, 12.00 - "Агенти впливу" на НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.