Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Ревнощі спровокували страшне вбивство під Києвом

23 квітня 2015, 21:05
Дата ефіру/події: Четвер, 23 квітня 21:05

Звіряче вбивство на Київщині. 31-річний молодик розпанахав живота своїй співмешканці, перерізав їй горло та кілька разів ножем ударив у спину. Розлютився на жінку, бо приревнував. Коли ж зрозумів, що накоїв - почав просити вибачення у вже мертвої коханої. Та писати кров'ю на стінах.

Трагедія сталася у цьому будинку в селі Пролісках на Київщині. Заплямована кров'ю кімната, на підлозі - ніж, на стінах - зізнання у почуттях. "Мася, я тебе кохаю!" - саме такий напис залишив 31-річний молодик вже після того, як жорстоко вбив кохану.

- Говорят, приревновал и живот разрезал!

Чоловік разом зі старшою на сім років жінкою оселилися тут тиждень тому. Приїхали до села робити ремонт у двоповерховому будинку. 

- Они жили и строили, штукатурили внутри.

Власник оселі дозволив парочці жити у старенькій хаті, що так само належить йому. У день трагедії співмешканці чаркували. Під час застілля між коханими виникла сварка - з'ясовували, хто кому зраджував. Раптом чоловік схопив ножа.

Світлана Коломієць, помічник керівника Бориспільського МВ міліції:

- Спочатку він вдарив її у спину, вона почала благати викликати їй швидку допомогу, але він сказав, що їй вже нічого не допоможе, й почав знову наносити ножові поранненя, в живіт, і перерізав горло.

Після вбивства нетверезий чоловік вирішив вкоротити віку й собі. Намагався повіситися - не вийшло. Потім увімкнув конфорки й труївся газом, також невдало. Тож врешті почав різати ножем пальці, аби померти від крововтрати. Зупинив чоловіка власник будинку.

Світлана Коломієць, помічник керівника Бориспільського МВ міліції:

- Зранку він приїхав у цій будинок и побачив жінку мертву зі слідами ушкоджень, а поряд сидів її співмешканець у стані алкогольного сп'яніння.

Олександр, мешканець с. Пролісок:

- Горло было переразно, кишки выпущены... Картина была ужасная.

У селі про вбивство знають, проте кажуть: ніхто з парочкою не встиг познайомитися. Люди бачили чоловіка за день до вбивства - він шукав коханій квіти.

Світлана, мешканка с. Пролісок:

- Он просил сорвать цветы в этом полисаднике, сказал, что поругался с ней, хотел ей сделать приятно, а у нас же соседи такого не разщрешают! Он ушел. Был в нетрезвом состоянии, а потом через день случилась эта беда.

Місцеві кажуть: коли правоохоронці виводили з будинку вбивцю, він ледь тримався на ногах.

Ярослав, мешканець с. Пролісок:

- Рука была по локоть в крови, сам он был в шортах, грязный, типичный строитель, просто пьяный!

- Говорили, что он балуется наркотиком.

Нині чоловік у слідчому ізоляторі, свою провину визнав. Затриманий - уродженець Донецької області, тривалий час гастролював Україною у пошуках заробітку - займався ремонтами. Його кохана - з Харківщини. Познайомилися вони рік тому в інтернеті. З того часу не розлучалися. Правоохоронці запевняють: чоловіку доведеться провести за гратами не менше 15 років. Про відповідальність перед законом він знає - адже раніше був кілька разів засуджений, зокрема, і за спробу згвалтування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.