Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві наркоман вбив дилера

29 квітня 2015, 23:17
Дата ефіру/події: Середа, 29 квітня 23:17

Наркоманські розбірки в Києві закінчилися вбивством. На масиві Вітряних горах мешканці п'ятиповерхівки просто на порозі побачили мертвого чоловіка.

Ці дві подружки-пенсіонерки шоковані. Вони стали свідками смерті. Кажуть, чоловік сидів на сходинках біля під'їзду, а потім впав. Тільки тоді люди зрозуміли - з незнайомцем щось сталося.

Надія Яківна, мешканка м. Києва:

- Мы уже подошли, он лежал, но люди говорили, что еще сидел как-то, голый, на ногах тоже ничо не було, десь може тягли його. Молодой, год може 24-25, я ще так придивилася близько, думала, може, хто-то з нашого двора, ні, не з нашого двора.

- Труп лежал крупный, такой атлетического склада парень, он же голый лежал, и кроссовки рядом стояли. Овчарка была здесь, собаку вызывали.

Свідки негайно викликали медиків та правоохоронців. Та лікарі врятувати чоловіка вже не змогли. Сказали - загиблого кілька разів вдарили ножем в голову.

- Ми ж начали ходить да інтересоваться, а вони кажуть - його зарізали.

Мешканці п'ятиповерхівки згадують: того дня чули дивний шум. Втім, значення тому не надали.

Світлана, мешканка м. Києва:

- Какие-то крики были, но у нас телевизор шел, мы не знаем, тут шум-гам был постоянный, это ж не первый раз этот шум, гам постоянно, боялися выходить и выглядывать лишний раз.

Шум і гамір в цьому будинку - звична річ. Адже на п'ятому поверсі, кажуть люди, мешкає наркоман. А до нього частенько навідуються такі самі друзі. Сусіди бачили, як кілька днів тому одурманені чоловыки билися у дворі.

Марія Василівна, мешканка м. Києва:

- Здесь дрались они, били одного невысокого парнишку, и он, плача, кричал: за что вы меня бьете,за что? Они были на сильнейшем подпитке - наколотые.

Нині в квартирі, яку тутешні називають наркокублом - тихо. Дверей ніхто не відчиняє. Тим часом правоохоронці розповідають: чоловіка зарізав саме мешканець цієї оселі. Загиблий був дилером і до наркозалежного друга навідався з черговою порцією дурману.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Приніс товар. Господар наркозалежний одразу вколов собі ширку. Утім, звичного ефекту від дурману не дочекався. Розлютившись, він накинувся на дилера і почав бити ножем у голову.

Після цього розлючений 31-річний наркоман витяг пораненого до під'їзду. І посадив під дверима. А сам втік.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Особа вбитого була відома правоохоронцям, його злочинну діяльність документували оперативники, збираючи докази для кримінального провдження щодо торгівлі наркотиками, а через пару годин затримали підозрюваного у вчиненні вбивства.

Тепер затриманий наркозалежний, найімовірніше, піде за грати. Років на 15.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.