Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

"Правда життя" на НТН змінює наповнення програми

29 квітня 2015, 15:40
Дата ефіру/події: Середа, 29 квітня 15:40

З 2 травня "Правда життя" на телеканалі НТН змінює наповнення програми. Творці проекту йдуть від веселих історій з життя різних професій, які, за словами авторів, "просто закінчилися". В оновленій програмі на глядачів НТН чекають яскраві, небезпечні, смішні і сумні історії з повсякденного життя кожного з нас. Перша програма нового циклу буде присвячена весіллю "Весілля по-українськи. Як відгуляти і вижити". Друга програма розповість дивовижні історії людей, які "народилися в сорочці": про живу людину на затонулому кораблі, яку знайшов водолаз; про пілота, який пережив дві авіакатастрофи; про людину, в яку влучила блискавка.

Вперше "Правда життя" вийшла в ефір у 2008 році, як соціальний проект, який розповідав про гострі проблеми у вигляді протистоянь двох точок зору. У такому форматі проект проіснував два роки. У 2010 році проект був переформатований і створював повноцінні соціальні історії, які стали телевізійними новинами. З 2011 року "Правда життя" почала дивувати найнеймовірнішим і фантастичним. А з жовтня 2013 року був запущений новий етап програми - "Правда життя. Професійні байки".

Автори програми ніколи не прикрашають історії, тому що те, з чим їм доводиться стикатися, завжди яскравіше выд будь-яких фантазій. Дивовижне - завжди поруч! Дивіться оновлену "Правда життя" щосуботи о 13.30 на телеканалі НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.