Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Буковині хлопець згвалтував школярку

30 квітня 2015, 23:29
Дата ефіру/події: Четвер, 30 квітня 23:29

На 12 років може сісти за грати 17-річний юнак за зґвалтування на Буковині. Злочин скоїв у селі Іспас. Після дискотеки в нічному клубі, дорогою додому, хлопець затягнув дівчину на шкільний стадіон і там поглумився.

Сільська дискотека закінчилася пізно. Підлітки повертались додому вночі.

Валентина Ватрич, власниця нічного клубу:

- До якої години дискотека була?

- До другої. Маємо дозвіл сільської ради і так і працюємо.

Дорогою 17-річний юнак наздогнав дівчину, що йшла у компанії однолітків. За якийсь час вони відстали від юрби і залишилися наодинці. Що сталося далі - школярка, яка повернулася додому удосвіта, розповіла двоюрідній сестрі, а згодом - правоохоронцям.

Ольга, сестра постраждалої:

- Ішла вона на дискотеку, верталась разом з хлопцями, з друзями, цей хлопець, що зробив насильство, ззаду ішов, потім лишився, вони розговорились, потім він силою її затягнув на стадіон, де і було це.

Після звернення постраждалої до міліції до хлопця завітали оперативники. Той невдовзі зізнався у скоєному.

Мар'яна Рева, речниця УМВС України у Чернівецької області:

- Там він її роздягнув, вдаривши кілька разів, примусив вступити з ним в статеві стосунки, після скоєного - він втік. У нього на одязі були виявлені сліди крові, як виявила експертиза, це була кров зґвалтованої дівчини.

Звістка про зґвалтування шокувала педагогів Іспаської школи. Підозрюваний навчався тут до 9 класу. Вчителі та директор кажуть: він з багатодітної родини, мало цікавився навчанням, бо змалечку змушений був підробляти, аби прогодувати рідних.

Тарас Мазуряк, директор школи:

- При неодноразовій зустрічі з ним він говорив, що і хліба мусить купити, щоб меншеньким принести, було видно, що сім'я в скрутному становищі, і він мусить велику відповідальність брати на себе.

Жертві насильства в селі співчувають. Розповідають: вона переїхала до родичів у село Іспас з Луганська. Про школярку говорять лише добре.

Марія Цікул, класний керівник постраждалої:

- Дівчинка гарна, спокійна, вихована, врівноважена, старалась, гарно з дітками подружилась.

Тепер її 17-річному кривднику за зґвалтування світить 12 років тюрми. Зараз проводять ще низку експертиз, слідство триває.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.