Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Директора Бердичівського коледжу звинувачують в смерті студентки

6 травня 2015, 20:36
Дата ефіру/події: Середа, 6 травня 20:36

Студентка медичного коледжу повісилася на Житомирщині. Третьокурсниця вкоротила собі віку, коли приїхала у гості до батьків. Останнім часом дівчина скаржилася на проблеми у навчальному закладі, зокрема на залицяння директора. З приводу цього у Бердичеві спалахнув скандал.

Катерину Олексіюк ховають на Хмельниччині. На прощанні ледь не все село. Вона на кілька день приїхала до батьків із Бердичева, де навчалася у медичному коледжі. Й там… повісилася.

Юлія Левчук, сестра загиблої:

- Вона півтори неділі назад написала мені передсмертну записку, в контакті: Юля, не переживай, скажи мамі, що все буде добре, мені хочеться здохнути, щоб вам від мене було менше проблем, і бережи маму.

Рідні певні - до самогубства Катерину довели у навчальному закладі. Її сестра розповідає, як дівчина скаржилася на домагання директора.

Юлія Левчук, сестра загиблої:

- Місяць назад подзвонила вся в слезах, викликав її директор до себе, бо вона не могла ні одного предмету здати, особенно інфекції: приходь ввечері до мене в кабінет, якщо в тебе будуть шаловливі губки, то все здасиш, а як нет - побачим, що будеш дальше.

Про проблеми дівчини знали й інші студенти.

- Рассказывала про колледж, что не хочет туда идти, из-за директора.

Анастасія каже: за кілька день до смерті зазвичай говірка Катя й зовсім замкнулася у собі.

Анастасія Соколовська, подруга загиблої:

- Обычно она рассказывала, как в колледже, как проходит практика, а последние дни она была либо в инете, либо ложилась спать.

Друзі й знайомі дівчини біля входу до коледжу облаштували такий собі невеличкий меморіал, куди несуть квіти й іграшки. А ось серед керівництва закладу трагедія резонансу не викликала.

Тетяна Гороф'янюк, заступник директора Бердичівського медичного коледжу:

- В нашому навчальному закладі ми цього не чули, це абсурд і нісенітниця.

Куратор групи, де навчалася Катерина, розповідає - дівчина мала середню успішність.

Леся Мартинюк, куратор групи:

- Неврологія тоже ходила к директору, просила - давайте підемо дитині назустріч, сказав: давайте, неврологію поставили, тут трійки.

Позицію самого директор коледжу Володимира Клименюка дізнатися не вдалося. Але виявляється, на Житомирщині він відома постать. Узимку, перебуваючи за кермом новенької Мазди у стані алкогольного сп'яніння, влаштував ДТП. А потім побив оператора однієї з телекомпаній, який знімав наслідки аварії. 

- Ну-ка опусти камеру, я срать хотив на твою камеру, камеру убери, я сказав, ты!

Але цього разу Клименюк до журналістів навіть не вийшов.

Антоніна Яремчук, заступник директора Бердичівського медичного коледжу:

- Директор відмовляється зустрічатися з кореспондентами, тому що неодноразово канали звинувачували директора в таких фактах, яких не було.

За фактом смерті третьокурсниці у міліції розпочали кримінальне провадження. Розпочате слідство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.