Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Багаторічні знущання закінчилися вбивством на Одещині

7 травня 2015, 22:36
Дата ефіру/події: Четвер, 7 травня 22:36

Забила каменем до смерті та спалила тіло на городі. Таке жахіття сталося на Одещині. Вагітна молодиця закатувала жінку, що взяла її з дитбудинку в трирічному віці. Сусіди кажуть: рано чи пізно лихо мало статися, адже господиня була жорстокою з дівчинкою: виганяла з дому, а п'ять років тому здала до міліції.

Трагедія сталася в приморському селищі Сичавці. Місцеві розповідають: уранці з городу тітки Таїсії валив чорний дим. Вирішили: господиня чи її прибрана дочка палять сміття. Проте, коли приїхала міліція, зрозуміли: сталося лихо.

Галина, сусідка загиблої:

- В 10 часов утра подъехала машина милицейская. Он долго стучал, потом она открыла. И он мне уже сказал, что там обгоревший труп.

Тридцятидворічна Ганна відразу зізналася. Це вона - вбивця. Мачуха ніби намагалася вночі вигнати її, при надії, із трирічним сином на вулицю.

Ганна, підозрювана:

- Я пришла попроситься жить. Потому что беременная и с ребенком на улице. Она все равно в Одессе жила. Она меня не пустила, оттолкнула, я ее каменем.

Била каменюкою, аж поки жінка затихла. Потім перенесла жертву на город, закидала дровами й підпалила. Тіло так обгоріло, що експерти досі не можуть визначити точної причини смерті.

Олександр Берило, керівник Комінтернівського РВ міліції:

- Обуглившееся тело человека. Со следами поджога. Остались фрагменты черепа, таза и каких-то частей костей.

Молодиця твердить: убивства не планувала, просто не витримала знущань.

Ганна, підозрювана:

- Всю жизнь издевалась - доиздевалась. Издевалась. Мужикам продавала за деньги. С дому выгнала в 7 лет.

- В 7 лет?

- Да, я на чердаке спала. Не выдержала больше.

Сусіди кажуть: рано чи пізно трагедія мала статися, адже господиня дитини не любила відтоді, як узяла з сиротинця. Ревнувала її до власних батьків, які захищали малу.

Людмила, сусідка загиблої:

- Так дед в карман украдет и говорит: Аня, идем спать. У них вот там летняя кухня. И они пойдут, обнимутся, и дед даст ей тайком ту конфету или какое-то печенье.

Люди розповідають: із часом жінка стала боятися, що дочка відбере в неї будинок. Тож підкинула наркотики та викликала міліцію.

Алла, свідок:

- Она хотела избавиться от нее и посадила. Вот эта Тая, покойная, посадила Аню, приемную дочь.

Поки Ганна відбувала покарання, господиня якимось чином скасувала факт названого материнства. Тож повертатися дівчині було вже нікуди. Тепер Ганна з трирічним Денисом живе в тій самій літній кухні, де спала в дитинстві. За місяць їй знову народжувати. На волі чи в СІЗО - визначить суд. Санкцію на час слідства оберуть, як тільки будуть готові підсумки експертизи. За навмисне вбивство жінці загрожує до 15 років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Похоже что мамаша это заслужила...
Стас 11.05.2015, 17:06 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.