Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині наркоман розбирав мост на металобрухт

8 травня 2015, 21:46
Дата ефіру/події: П’ятниця, 8 травня 21:46

Наркоманська диверсія. На Сумщині 21-річний парубок розібрав моста, аби заробити на чергову дозу. Якби перехожі вчасно не помітили демонтажу споруди, лиха було б не уникнути.

Залізобетонний міст через річку Вир у Білопіллі вже давно має аварійний вигляд. Утім, із обласного центру до Путивля та Глухова - це основний шлях. І от днями переправа мало не стала братньою могилою для автомобілістів. Про демонтаж мосту міліції повідомили пильні містяни.

Олександр Лисенко, співробітник Білопільського РВ міліції:

- Побачили двох осіб, які розбирали міст, вони спригнули з мосту і почали говорити нам, що вони ловлять рибу. Говорю: де ваші удочки? Вони відповіли, шо щас підем по них.

Правоохоронці відразу помітили викручені ґвинти кріплень конструкції. 

Олександр Лисенко, співробітник Білопільського РВ міліції:

- Заліз на конструкцію мосту, на середину, там я знайшов молоток, ключ і трубу, і після цього для вияснення обставин ми їх забрали до відділу.

Один із затриманих довго не відмагався.

Затриманий:

- Шел возле моста, увидел конструкции, подумал, шо, ну, если я сворую пару уголков, мост не завалится, так как деньги надо були на наркотик.

21-річний хлопець уже мав клопіт із законом через брухт. Він провів два роки за ґратами за крадіжку заводського залізяччя. Нинішній злочин експерти ототожнили з диверсією.

Іван Романюк, керівник служби автомобільних доріг Сумської області:

- Ми можем це рівняти до диверсійного акту в Сумській області. Якби, не дай бог, вчасно не було виявлено цих, я б так назвав - преступників, які могли, заробивши копійки, могли спричинити дуже велике горе.

Тож, поки зняті конструкції лежатимуть як речові докази, для ремонту мосту шукатимуть чималих грошей.

Іван Романюк, керівник служби автомобільних доріг Сумської області:

- По нашим оцінкам десь біля 60 тисяч гривень потрібно буде терміново виділити для ліквідації наслідків і забезпечення безпеки руху на цьому об'єкті.

Хлопцеві тим часом за чергову крадіжку загрожуватиме до трьох років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.