Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Одесою затримали серійного вбивцю, грабіжника та гвалтівника

12 травня 2015, 20:57
Дата ефіру/події: Вівторок, 12 травня 20:57

Гучне затримання - на Одещині: там упіймали підозрюваного у серії вбивств, зґвалтувань і пограбувань. Однією з останніх жертв стала дев'ятирічна мешканка селища Маяків. Під ранок чоловік заліз у будинок, зняв з дитини під час сну золоті сережки, почав її ґвалтувати й душити. Малу врятував батько, а злочинець утік. До того він встиг напасти ще на трьох жінок.

О четвертій ранку власник будинку, що в селищі Маяки, поїхав у справах. Вдома мирно спали дружина та дев'ятирічна донька. Чоловіка не було годину. Коли повернувся і зайшов до оселі, з жахом побачив: невідомий душить його дитину.

Олександр Драган, керівник Біляївського райвідділу міліції:

- Пытался изнасиловать ребенка, снял сережки и душил при этом ее.

Батько кинувся на захист дівчинки. Зловмисник вирвався, вибіг на двір, вскочив своє авто та втік. Дитину ж у коматозному стані доправили до лікарні. На щастя, за добу постраждала прийшла до тями.

Геннадій, родич постраждалої:

- Сейчас ребенок из реанимации переведен, сама кушает, ходит, разговаривает. Врачи говорять, что в ближайшую неделю будет дома. Ребенок, когда он ее душил, спал и  ничего не помнит. Вообще не помнит. Спрашивает, что такое. Ей объяснили, что упала с кровати, чтоб не травмировать. Потому что если не помнит, что дядька приходил.

Сусіди родини досі в шоці.

Олександр, свідок:

- Хто знал? Я целый день тут работал. Все было нормально. Гости там у них были.

Божевільний нападник на цьому не заспокоївся. Впродовж доби після нападу на дівчинку встиг пограбувати трьох жінок. Забирав гроші та прикраси. Одна з його жертв запам'ятала номер машини. Злодія затримали. З'ясували - це рецидивіст, який донедавна відбував покарання за розбої та зґвалтування.

Спартак, свідок:

- Его остановили ГАИшники и поймали.

Награбоване золото зловмисник під час затримання проковтнув. Проте речові докази уже витягли.

Олександр Драган, керівник Біляївського райвідділу міліції:

- Были извлечены хирургическим путем золотые украшения, которые он похитил в селе Маяки. На данный момент проводяться оперативно-розыскные мероприятия и проверяется его причастность к совершению подобных преступлений на территории Одесской области.

Наразі підозрюваний під вартою. У міліції кажуть - він вже зізнався щонайменше у шести вбивствах, численних розбійних нападах та пограбуваннях. Поки що йому інкримінують замах на зґвалтування та розбійний напад. За цими статтями чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.