Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сумах підліток вчинив смертельну різанину

12 травня 2015, 21:57
Дата ефіру/події: Вівторок, 12 травня 21:57

15-річний школяр улаштував різанину в Сумах. Позбавив життя одного чоловіка та поранив іншого, бо жертвам не сподобалося татуювання.

Повідомлення про різанину в центрі Сум надійшло ввечері. Під час розмахування ножами постраждали двоє чоловіків.  

- Был конфликт между ними, они резанули и побежали.

Обох забрали медики швидкої. 27-річного пораненого до лікарні доставили у вкрай важкому стані, непритомного та з надто низьким тиском.

Олександр Курочкін, хірург 1-ї міської лікарні м. Сум:

- Операция отчаянья, операция реанимационная, но, к сожалению, этому пострадавшему помочь не получилось, множественные ранения внутренних органов, что привело к массивной кровопотере. Смерть наступила на операционном столе.

Іншого - 22 річного - зачепило значно менше. Його врятували, тепер його життю нічого не загрожує. Кривдників порізаних затримали в той же день. З'ясували - це двоє юнаків, один з них - школяр.

Ельвіра Біганова, керівник сектору УМВС України в Сумській області:

- Це 15-річний школяр 9-го класу місцевої школи, та його 18-річний знайомий, при школярі міліціонери виявили ніж, а також його одяг був забруднений кров'ю. Уже у відділку міліції 15-річний хлопець зізнався.

Підліток розповів, що спокійно йшов із хлопцями, коли до них із дивними запитаннями причепилися двоє дорослих.

Ельвіра Біганова, керівник сектору УМВС України в Сумській області:

- Увагу 27-річного чоловіка привернуло татуювання, яке було на нозі у 18-річного приятеля. Татуювання достатньо безобідне - це мультяшний герой матрос Папай. Чоловіки поцікавились, навіщо і… вони зробили татуювання.

Розмова швидко переросла в сварку. Школяр схопився за ножа і завдав 2 удари - старшому, до речі, раніше засудженому, чоловікові, потім - його приятелеві.

- Я шокований, в мене одна думка - як могло це трапиться, чому він так скоїв.

У школі діями дев'ятикласника шоковані. Кажуть, хоч учень і був непокірним та непосидючим, однак такого вчинку від нього не чекав ніхто.

Григорій Петрюченко, директор школи:

- Він не готував домашні завдання, інколи пропускав уроки, і інколи, це відзначалося, що без поважної причини, тому, якщо говорить про людські такі якості, то він був таким незлим хлопцем. Він цікавився дуже правознавством, історією, він читав багато, тому ось такий він, а от з дисципліною він…

Нині хлопець в СІЗО. За завдання тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, 15-річному школяреві загрожує  до 10 років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.