Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Кривава бійка в Кам'янці-Подільському

13 травня 2015, 21:50
Дата ефіру/події: Середа, 13 травня 21:50

З'ясування стосунків завершилося лікарняними ліжками для двох чоловіків на Хмельниччині. Мешканець Кам'янця-Подільського вирішив помститися товаришеві за образу, запросив останнього до власного гаража і накинувся із ножем. Щоправда, жертва виявилася не зі слабких. Чоловік дав нападникові гідну відсіч тією ж самою зброєю.

Усе сталося ось у цьому гаражному кооперативі в місті Кам'янці-Подільському. 31-річний чоловік запросив свого 42-річного товариша в гараж - запропонував купити автомобільні диски. Проте торгувати й не думав - щойно гість відвернувся, накинувся на нього із палицею, а потім схопив ножа.

Сергій Стасюк, слідчий Кам'янець-Подільського МВ міліції:

- Підійшов сзаді його товариш, який умисно наніс йому декілька ударів палицею, після чого схватив ніж, який був у нього при собі, та здійснив декілька проникаючих поранень в область шиї та грудної клітини.

Та постраждалий виявився не зі слабких. Стікаючи кров'ю, чоловік став захищатися - вихопив у нападника зброю і штрикнув у відповідь. 

Сергій Стасюк, слідчий Кам'янець-Подільського МВ міліції:

- Захищаючись, наніс близька трьох-чотирьох ударів в область тулуба останньому.

На галас збіглися орендарі та охоронець кооперативу. Різунів розборонили, та не гаючи часу викликали швидку й міліцію.

Леонід, охоронець гаражного кооперативу:

- Приходить сусід, чи цей, чи той, шо тут знімає гараж, і каже: Ідіть, бо вони там один одного порізали. Як? -кажу…. Отак, при мені один із себе ножа винімав і всьо. У цього подбородок вообще висів, сзаді всьо покоцане…. Ой-ой-ой… Не дай Боже…

Наразі чоловіки в лікарні і там спілкуються з правоохоронцями. Слідство з'ясувало - у такий кривавий спосіб нападник вирішив помститися колишньому товаришеві за давню образу. Тепер відповідатимуть обидвоє - і нападник, і його жертва, що надто активно оборонялася. По факту різанини провадження розпочали стосовно обох учасників конфлікту.

Олександр Кулько, заступник керівника Кам'янець-Подільського МВ міліції:

- Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за статтею 124 КК України - це умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень та статтею 125 КК України - заподіяння легких тілесних ушкоджень. Наразі проводиться та призначено ряд експертиз.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.