Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині нетвереза жінка зарізала співмешканця

18 травня 2015, 22:55
Дата ефіру/події: Понеділок, 18 травня 22:55

Убила співмешканця, бо не сподобалися його ревнощі. Трагедія сталася після тривалого застілля на Рівненщині. Захмеліла жінка не відразу зрозуміла, що скоїла. Тож мертвого чоловіка лише згодом знайшли сусіди та повідомили правоохоронців.

Лихо сталося в селищі Оржеві. 42-річний Євген та 37-річна Наталя випивали всю ніч. 

Марія Юстицька, помічник керівника Рівненського РВ міліції:

- Під ранок до них приєднався ще й однокласник Наталії Віталій, і вони продовжили застілля. Коли гість ліг відпочивати від випитого алкоголю, між парочкою зав'язалась сварка через ревнощі. Тривала вона недовго.

Жінка на повчання співмешканця відповіла ударом ножа. Встромила його у спину коханому. Чоловік помер від крововтрати, адже поцілила вбивця в легеню. Попри це, захмеліла Наталя не відразу викликала медиків. Постраждалого побачили сусіди, вони й зателефонували дільничному. Коли на місце конфлікту прибули лікарі, зарадити бідоласі вже було нічим.

Іван, сусіда постраждалого:

- Там стояло п'ять пляшок, але вони в крові були. А ніж лежав на підвіконніку от так торцом. Це не просто що людина кинула, просто викинула і втекла, а просто на підвіконніку лежав ніж от так, стоя.

- А він де лежав?

- А він біля балкона. Головою до балкона і рука тако лежала.

Сусіди зізнаються: господар не раз скаржився друзям на кохану, та стосунків із нею не розривав.

Валерій, сусіда постраждалого:

- Він не раз мені жалівся, що вона ножом його била. Кажу: Женя, друг, кинь її.  - Ні, Валера, я її кохаю. Вона йде і сама з собою розмовляє, і руками розмахує.

За кілька останніх років Наталю п'ятнадцять разів притягали до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство та вживання алкоголю в громадських місцях. Батьківських прав на двох дітей позбавили давно, з чоловіком - розлучилися. За вбивство під впливом алкоголю жінці загрожує до п'ятнадцяти років в'язниці. У скоєному зізналася не відразу. Спочатку намагалася звинуватити в злочині сусіду, який частенько був у них у гостях.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.