Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жителька Дніпропетровська вбила двох коханців з інтервалом у 20 років

29 травня 2015, 21:14
Дата ефіру/події: П’ятниця, 29 травня 21:14

Убивця з 20-річним стажем! У Дніпропетровську впіймали жінку, що звела на той світ двох своїх коханців. Першого - в далекому 1994-му зарізала ножем. І ось багато років по тому за схожим сценарієм убила нинішнього співмешканця.

Загадкова смерть літнього чоловіка сталася в одній із багатоповерхівок дніпропетровського житлового масиву Тополя-3. Про раптову загибель чергового співмешканця сусідам розповіла 53-річна власниця квартири.

Сусідка підозрюваної:

- Она пришла и сказала, что у неё в доме покойник, а я её спросила - каким образом? Она говорит: он пришёл, упал и лежит в лоджии. Я говорю: так он дышит? Нет, не дышит. Вызывай милицию, ей было сказано.

Менш ніж за півгодини на місці подій вже працювали оперативники. Оглянувши тіло небіжчика, експерти констатували: людина померла від ножового поранення у груди. Після нетривалого спілкування із господаркою оселі стало зрозуміло: вбивство скоїла саме вона. Підозрювана твердить: під час спільного чаркування виник конфлікт. Розлютившись, чоловік розбив на голові жінки тарілку, а у відповідь дістав удар ножем.

Ірина, підозрювана:

- Я его ударила и пошла спать. Просыпаюсь - он сидит на кухне вот так. Честно Вам говорю, как оно было. Я говорю: Витя, Витя, Витя. Потом я уже поняла, что он мёртвый. Я его вынесла на балкон.

До того ж вона зізнається: вбитий співмешканець - то її не перша жертва. 21 рік тому у цьому ж таки будинку, за дуже схожим сценарієм вона зарізала літнього залицяльника. Тоді також убила, бо не порозумілася.

Ірина, підозрювана:

- Я была судимая. Понимаете, я всегда говорила: ну народ. Ему в рот, он сопротивляется - два полагается.

- А в 94-м году за что убили человека?

- За что? Дедушка был на втором этаже - еврей. Ему 72 года, а мне было 34. Он в меня влюбился.

Бути коханкою Ірина не бажала, а відмовити літньому сусідові чемно, не хапаючись за зброю, не змогла.

Сусідка підозрюваної:

- Её судили. Она сидела. Дети были в этом самом детприёмнике, их усыновили. Она лишена родительских прав была. Пришла, она не исправилась, всё то же самое было.

Нині рецидивістку тримають під вартою. Судитимуть жінку за звичною для неї статтею - умисне вбивство.

Ганна Старчевська, керівник сектору Дніпропетровського МУ міліції:

- За данное уголовное правонарушении ранее судимой подозреваемой грозит лишение свободы на срок от 7 до 15 лет.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.