Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Страшна аварія під Києвом

2 червня 2015, 23:05
Дата ефіру/події: Вівторок, 2 червня 23:05

Аварія зі смертельними наслідками сталася на околиці Києва - зіткнулися три автомобілі. Елітна Конча-Заспа стояла кілька годин у багатокілометровому заторі, при тому в обидва боки руху.

Володі - 24. Аліні - 21. Закохані лежать на узбіччі, біля розбитої вщент машини. Він, із порожнім поглядом, ні на мить не відпускає її. Відмовляється вірити, що вона пішла з життя. Страшна аварія сталася годиною раніше, на Обухівській трасі, у вранішній час пік.

Олег, водій автобуса:

- Еду по первой полосе и увидел - просто со встречного движения, резкий поворот с его стороны был, потом услышал удар мне в бок, он мне зацепил за задним колесом буквально метр, зацепив мой автобус, он ударил ту машину, которая шла за мной.

Олег полегшено видихає - для нього ДТП могла закінчитися трагічніше. Він щойно висадив пасажирів, і в Обухів їхав порожнім. Сам - не постраждав, але шокований. Ушкодження - голови, грудей, живота - дістав водій Пежо. За його життя борються медики. 

- Я видел тут машину, издали, ранее, но я не думал, что все так получится.

Що сталося - поки невідомо. Швидкість автомобілів - кажуть свідки - була звичайною. Можливо, це технічна несправність? 

- Вроде как у него выстрелило колесо, но я не могу утверждать, потому что я не видел.

Одне - заднє праве колесо - й дійсно луснуте. Але коли це сталося - до чи після ДТП - зможе прояснити тільки експертиза.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Тепер справа за сухими цифрами, які провадять слідчі - хто звідки їхав, на якій відстані зупинився і які пошкодження отримали автомобілі. А вони й дійсно вражають. Але все це ніяковіє в порівняні з тим, що аварія забрала життя молодої дівчини.

Аліна їхала на пасажирському сидінні. Саме на її бік припав удар. Сильного струсу й больового шоку не витримали хребет й внутрішні органи. 

- Задача одна стоит - как матери сказать, что ее единственной дочери больше нет.

Лише коли тіло дівчини забрали, хлопець зміг підвестися й дати свідчення. На ньому тільки подряпини. Правоохоронцям він розповість, що призвело до аварії. Адже саме його Шевроле став призвідником ДТП.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.