Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині молоді покидьки зарізали таксиста

4 червня 2015, 23:27
Дата ефіру/події: Четвер, 4 червня 23:27

Без жалю та докорів сумління. Троє молодиків по-звірячому вбили таксиста на Київщині.

Завжди веселий та усміхнений. Єдиний син та добрий сім'янин працював таксиситом. 27-річний Сергій постійно телефонував дружині та дітям, але після останнього замовлення зв'язок із ним урвався.

Богдана Бондаренко, тітка вбитого:

- Я сама начала набирать мобільні телефони, три мобільні - вони не відповідають. Я не знаю, тривога якась і була. Я чогось надіялась, що це може якась ситуація склалася. Може, розрядився, ну як розрядився, 3 мобільні зразу не можуть розрядиться.

Правоохоронці та рідні почали шукати зниклого водія. Знайшли через три доби... мертвим.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Труп таксиста знайшли поблизу занедбаної ферми. Тіло з численими ножовими пораненнями лежало у смітнику, прикидане гіллям.

- Тіло видно не було, все було прикидане. Ні голови, ні ніг. Животом лежав до землі і осьо мусор - це все ми розгрібали. Це все пляшки вони постаскували, отсюда брали.

Поряд з убитим таксистом не було ані документів, ані телефонів, ані автомобіля. Тож оперативники продовжили пошуки.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Того дня поблизу Кагарлика правоохоронці натрапили і на викрадений автомобіль. Салон іномарки був закривавлений, а за кілька сотень кроків лежав ніж, зашморг та одяг одного із вбивць.

Простеживши за сигналом мобільних телефонів Сергія, правоохоронці вийшли на слід злочинців. Ними виявилися троє місцевих, 20- та 22-річні молодики, з кримінальним минулим.

- Раніше судимі по незаконних заволодіннях, по крадіжках і останній раз це в них направили справу по суду по 309 - вживання наркотичних засобів - коноплю любили покурить.

Схопили всіх трьох. У міліції затримані розповіли, як готувалися та скоювали злочин. Як вирішили викликати таксі, вбити водія, забрати особисті речі, а машину продати на запчастини. 

Підозрюваний:

- Коли водій зупинився, Юра накинув на нього штуку, ну удавку, а Сергій вийняв ножа і зробив пару ударів.

- Тобто у нього був ніж?

- Ну да.

- Удари куда, в серце?

- Ну да.

Та поживитися нелюдам не вдалося: у кишенях вбитого знайшли лише 300 гривень та три мобільних телефони. Машину заховали в чагарниках, а гроші поділили між собою.

Генадій Мельниченко, керівник Миронівського РВ міліції:

- Всі вони зізналися, всі показали, де що знаходиться. На даний час проти даних осіб розпочате провадження стосовно статті 115 ч2 - умисне вбивство.

Убита горем мати й досі не вірить, що поховала єдиного сина.

Ганна Войтко, мати вбитого:

- Яка їх мати родила, як вона може на це подивиться, щоб оцих двох ангеляток залишити самим. В 27 років обірвалося життя. Як це можна зрозуміти, як їм це можна об'яснити? Я не знаю. Як це так можна - поховати свого сина? Вмене ні розум, ні серце не розуміє цього. Я не знаю.

Її маленькі онуки - Дениско та Вероніка - чекають, що одного ранку їхній татко таки повернеться додому.

Вероніка, дочка вбитого:

- Я питала в мами - де тато, а мама мені не сказала. Я позвала Дениса, і дідусь нам все розповів. Я згадую про тата, він мені сниться, я кожен день про нього думаю, я його сильно-сильно люблю.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.