Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 7 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Добірка цікавинок

5 червня 2015, 12:35
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 червня 12:35

Готель, де заборонено селфі, працює в Італії. Власник 5-зіркового закладу в Тоскані змушує мешканців відмовлятися від фотографування біля басейнів і в ресторанах. Частими гостями тут є селебритіс, приміром, Наомі Кемпбелл, Деніел Крейг і Донатела Версаче. Тому, на думку господарів, і варто поважати право на приватне життя та дотримуватися готельного етикету. Номер коштує від півтисячі євро за ніч.

***

Одні кажуть - божевільний і несповна розуму, інші - мрійник, який таки домігся свого. У США 91-річний дідусь розтрощив гараж і виїхав надвір через зачинені двері. Змалечку  Волтер Томас прагнув утнути таке і ось вмовив родину дозволити йому примху. Онуки орендували автомобіль і приміщення, яке невдовзі мають знести. Тому збитків витівка не завдала.

***

Ферма, де виростили марихуани на 135 тисяч доларів. Нелегальний бізнес викрили в Польщі. За грати потрапили четверо наркоаграріїв, усім загрожує восьмирічне ув'язнення. Вдалося вийти на слід банди завдяки пильності сусідів, які підгледіли за підозрілими людьми й сповістили в поліцію.

***

Порося потрапило за грати в Мічигані - за порушення громадського порядку. Тварина втекла від господаря, і через скарги сусідів опинилася в поліційному авті - так би мовити, до з'ясування особи. Ображена свиня оправоохоронцям віддячила обгидженням салону. Коли знайшли власника, саме він мусив прибирати наслідки діяльності правопорушниці.

***

Базилік - на операційному столі. В Перу хірурги застосували прянощі, щоб витягти з ока підлітка черв'яка. Дивовижно, але хробак завдовжки 3 сантиметри місяць був у організмі 17-річного хлопця. Через сильні болі він звернувся до лікарів, а ті, щоб урятувати зір, змушені були діяти хитро. Виявилося, різновид, який потрапив у око, неабияк полюбляє базилік. Тож перед операцією рослину поклали на обличчя і чекали, доки вдасться виманити непроханого гостя. Дійство відбулося успішно. Здоров'ю хлопця нічого не загрожує.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.