Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині малюк страшно обгорів в палаючій автівці

8 червня 2015, 23:51
Дата ефіру/події: Понеділок, 8 червня 23:51

На Рівненщині дворічний малюк дістав опіків 70% шкіри. Нині його життя під загрозою, а лікарі відмовляються робити будь-які прогнози. Якщо маленьке сердечко витримає тяжке навантаження, то попереду в малюка тривалі місяці лікування та реабілітації. А ще щонайменше двадцять операцій з пересадки шкіри.

Світлана Прокопчук, кореспондентка:

- Трагедія сталася в селищі Рокитному. Пекельною пасткою для малюка був автомобіль. Дитина кричала, а мама не могла збагнути, як врятувати свого синочка.

Все сталося, коли діти гралися в автомобілі. Разом з Володею були сестрички - трьох та п'яти років. У чиїх руках були сірники, невідомо. Коли почало диміти, дівчатка прибігли до мами. А Володя, якому лише рік і десять місяців, із вогняної пастки вибратися не зміг.

- Я в машину. Вогонь і дим, сильний дим. Я вже не можу бачити його, не чую. Коли чую, що він ще плаче, не бачу його. А він впав, там заліз між сидіннями. Я туда в вогонь, і витягала його ще.

Мама хлопчика, Наталія, дістала тяжких опіків обличчя та рук, тож просить її не знімати. На те, що могла загинути сама, каже, не зважала.

Анатолій, мешканець селища Рокитного:

- Я забігаю тоже в двір, піщить дитина. Я заглянув ззаді на сідушки - не було видно. Мати підбігла спереду. Каже: нема. Кажу - знизу глянь. Вона знизу його бере. Винесла і споткнулась, назад впала.

Єва, мешканка селища Рокитного:

- Тут все село було. То казали, що спічки знайшли під машиною.

Хлопчика одразу доправили до реанімації. Стан Володі ускладнювало отруєння чадом. Його вдалося стабілізувати лише на другу добу.

Петро Тимощук, в.о.завідувача реанімаційного відділу Рокитнівської районної лікарні:

- Дитині 1 рік і 10 місяців. Поступила у вкрай важкому стані. Опік був 60-70%, отруєння чадним газом, продуктами горіння автомобіля. Він у свідомість прийшов о 5-й ранку. Почав вже більш-менш адекватно… Сказав: мама, я хочу пити.

Нині дитина в Рівненському опіковому центрі. Малюк у стабільно тяжкому стані і на його лікування щодня потрібно щонайменше п'ять тисяч гривень. За умови найпозитивнішого результату попереду у хлопчика 20 операцій із пересадки шкіри.

Телефон мами Наталії 097-838-39-13.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.