Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Запоріжжі ревнивець побив до смерті кохану

9 червня 2015, 22:20
Дата ефіру/події: Вівторок, 9 червня 22:20

Побутовий скандал призвів до вбивства в Запоріжжі. Чоловік до смерті забив свою співмешканку. За що 27-річний молодик занапастив життя 28-річної коханої?

Сергій Вендін, кореспондент:

- Драма розігралася у цьому будинку на двох господарів. Чоловік, який винаймав тут частину будівлі, ввечорі забіг до власника з проханням викликати швидку для своєї дівчини. Поки господар дзвонив медикам - молодик утік.

Бригада швидкої допомогти дівчині не змогла - вона померла. Лікарі лише констатували - нещасну просто забили насмерть. Новина про вбивство шокувала сусідів.

Тамара, сусідка загиблої:

- А оцей, когда узнала об этом, я вообще была в шоке. И она не плохая была. Маринка. Она хорошая была девка. И он неплохой. А шо там у них произошло…

Версії сусідів щодо мотивів злочину збігаються в одному - хлопець убив кохану через ревнощі.

- Из-за ревности, может быть. Вечно ревновал из-за ни за чего.

- Я слышала, что он ревнивый был. Очень ревнивый.

Молоді на початку року приїхали до Запоріжжя та намагалися облаштуватися в обласному центрі. Сусіди розповідають - пара жила тихо й непомітно.

- Он с Никополя, вроде. Она из-под Токмака. Они на одной пекарне работали вместе. Они там и познакомились, на работе.

- Чтоб что-то, какие-то скандалы у них были - таких особо не видел. Вроде спокойно, все нормально у них было, как у обычной семьи.

Після вбивства коханої ревнивця тут більше ніхто не бачив. Молодика кілька діб шукала міліція і врешті знайшла.

Сергій Вендін, кореспондент:

- Затримати чоловіка вдалося на території Дніпропетровської області. Підозрюваного вже доправили до Запоріжжя. Зараз з ним працюють слідчі. За навмисне вбивство коханної тутешньому Отеллові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.