Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині рідний батько викрав і згвалтував однорічну дівчинку

10 червня 2015, 21:33
Дата ефіру/події: Середа, 10 червня 21:33

Батько-нелюд викрав у дружини однорічну доньку, вимагаючи за її повернення гроші. Віддав за 500 гривень, втім скалічену. Дитина виявилася зґвалтованою.

Бабуся дитини зривається на плач щоразу, як згадує той вечір. Розповідає - тоді вона якраз збиралась годувати онучку, як забіг батько маленької.

- Зварила кашки їй, думаю, зараз покупаю, коли він забігає, осьо ще сіняк, вихватив з рук і побіг у город. Тут у нас пустки самі, туда в пустки.

Чоловік з родиною не жив, а до дружини та двох доньок лише навідувався в гості. Для чого того вечора викрав меншу дитину, ніхто не зрозумів.

- Я вибігла, кажу: дай я хоть погодую її, думаю, може він зжалиться та вернеться, погодую, бо вона босенька, в колготочках і светрику. Босенька і без шапочки, це ж уже вечір, я побігла по картоплі, я ж його не дожену.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Чоловіка з дитиною шукали майже всім селом, по кущах, покинутих хатах, обійшли навіть ставки.

Тетяна, сусідка:

- Шукали, може, крик почуємо, може, плач почули, може б догнали його. Ще була така думка, що він просто покине дитину, а сам побіжить. Да дитятко буде плакать. Такі мислі, такого додуматься ніхто не міг.

За два дні горе-батько подзвонив і домовився віддати доньку за 500 гривень. Повернувши, одразу втік пиячити.

- Як ми дивимся - дитя неадекватне, очки піднімає, і ми дивимся - а воно горить, ми не знали ще шо, думали, температура. Дитина заболіла. Ми бігом у лікарню. В лікарні обнаружили вже все.

Виявилося - дитину зґвалтували. І зробив це рідний батько. Чоловіка вже затримали.

Світлана Борщук, помічник керівника Фастівського РВ міліції:

- Він говорить, що він дуже сильно п'яний, і якби оце таке зробив. Скільки я працюю, для мене це було вперше - батько згвалтував свою доньку, були згвалтування, але не...

Наразі дівчинка в тяжкому стані в реанімації. Її вже прооперували.

Самвел Багдасаров, завідувач відділу Київської обласної дитячої лікарні:

- Ребенок получил очень грубые травматические повреждения, девочка находится в шоковом состоянии, она вялая, отказывается от еды, ничего не усваивает, сонлива, я бы сказал - в тяжелом состоянии после стресса.

- Для всього села це такий шок, знали ж цю дівчинку, Машеньку, гарне, хороше дитя...

- Я не хочу називать його навіть зятем.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
А зараз в якому стані знаходиться дівчинка?
Уляна 16.06.2015, 15:38 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.