Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині педагога звинувачують в педофілії

12 червня 2015, 18:13
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 червня 18:13

Педагога-педофіла впіймали на Волині. Нездоровий потяг до дітей занапастив заступника директора з виховної роботи Нововолинського вищого професійного училища. По збочені втіхи викладач поїхав до Луцька, де мав зустрітися з 15-річним хлопцем.

Їхнє знайомство почалося в інтернеті. Довго листувалися через сайт. Урешті-решт збоченець домовився з підлітком про інтимні стосунки та скинув свої сороміцькі фото. Під час зустрічі з хлопчиком солодун запитав, чи є хтось у нього вдома. Коли почув, що немає, рішуче запропонував віддатися там любощам. Та тільки розважитися не вдалося. Дорогою до квартири педагога зустріли активісти боротьби з педофілією і провели з ним виховну роботу.

- Для чого ти прийшов до хлопця?

- Ми переписувалися, щоб зустрітися і поговорити. Він пропонував мені інтим.

- Він пропонував чи ти?

- Ну, можливо, я, бо то переписка велась дуже давно.

- Що тебе до такого спонукало.

- Не знаю, що спонукало. Зареєструвався на тому сайті. Почали писати. Це почало заводити.

- Тобі почали писати?

- Вони. Хлопці почали різні писати.

Після розмови з громадськими активістами хтиве бажання в педагога швидко зникло. Ба більше - він навіть розкаявся в розпусних намірах.

- Попутав. Попутав біс, хлопці, попутав. Каюся. Більше такого робити не буду.

Студенти училища досі оговтуються від шоку.

Інна Маркевич, студентка:

- Трохи важко в це повірити. Ніколи би не подумали про нього такого. Якщо чесно, то ми не віримо.

Не йме віри і директорка училища, та із запалом захищає колегу.

Валентина Приступа, директор Нововолинського ВПУ № 1:

- Я з ним працюю вже 18 років. І за ці 18 років жодного разу ніде нічого ніхто не помічав. Ні батьки, ні учні ніколи не жалілися. Є скринька довіри в центральному корпусі, в гуртожитку. І якби щось хоч малесеньке було, то я думаю, що за 18 років воно б проявилося. Це порядна людина, гарний сім'янин, дідусь. Та як він про свою сім'ю дбає. І колега хороший. Просто це… Здоровий глузд не може повірити.

Сам педофіл нині на лікарняному. Чоловік стверджує, що його побили та змусили зізнатися в тому, чого не коїв. Хоча знімки, які він скидав дитині, свідчать самі за себе. Проти викладача розпочате кримінальне провадження. За свої збочені забаганки педагог, що мав би дбати про виховання здорових моральних цінностей у молоді, може отримати кількарічний тюремний досвід.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.