Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Закарпатті роми побили парубка та згвалтували його кохану

12 червня 2015, 21:55
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 червня 21:55

В Ужгороді троє циганів напали на молоду пару прямо на вулиці. Пригода сталася неподалік від великого торговельного комплексу серед білого дня. Чоловіка побили, 17-річну дівчину згвалтували.

Про напад серед білого дня міліцію повідомив сам постраждалий. Чоловік розповів - на нього напали, побили й пограбували. Його ж супутницю потягли в невідомому напрямку. Юрій та Сергій того дня патрулювали район поблизу великого торговельного комплексу. Щойно отримали інформацію про нападників, як побачили неподалік трійцю, за описом схожу на підозрюваних. Не вагаючись, кинулися їм навздогін.

Юрій Смичко, співробітник Ужгородського МВ міліції:

- Цього данного громадянина я затримав. На ньому сидів. Далі підїхали працівники міліції, діяли за своїми вказівками. Далі підїхала слідчо-оперативна група.

Пошук викраденої дівчини завершився доволі швидко. Та з'ясували - троє покидьків встигли з неї познущатися.

Сергій Мешко, співробітник Ужгородського МВ міліції:

- Ми обійшли всі будинки, чагарники. Зґвалтування проходило на цьому місці.

Євген Соломін, кореспондент:

- Затримавши першого підозрюваного гарячим слідом, правоохоронці розпочали пошук двох інших. Вони обійшли житлові мікрорайони, проте затримали їх в чагарниках.

Затриманими виявилися місцеві цигани. Найменшому - 16, найстаршому під сорок. Це батько та син, ще один - їхній знайомий. Найстарший нападник має кримінальний досвід - відсидів за крадіжки.

Олег Подебрій, співробітник УМВС України в Закарпатській області:

- На сьогодні вже затримано троє людей. Це жителі одного з навколишніх сіл м. Ужгорода. Зараз вирішується питання про притягнення їх до відповідальності. Проходять слідчі дії. Буде вирішене питання про обрання запобіжного заходу стосовно цих людей.

Затриманим загрожує до 10 років в'язниці. Постраждалу ж доправили до лікарні. З'ясували - згвалтована дівчина вагітна. Нині лікарі вирішують, чи вдасться зберегти життя дитині.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.