Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Зниклу навесні запорізьку студентку знайшли закатаною в бетон

12 червня 2015, 22:51
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 червня 22:51

16-річну Сусанну Шаркову поховали у Вільнянську, на Запоріжжі. Обставини, за яких знайшли тіло бідолашної дівчини - приголомшливі. Аби сховати сліди злочину, нелюди замурували її в бетон.

Сергій Вендін, кореспондент:

- Тіло дівчинки, замурованої у бетон, знайшли у підвалі цього будинку. Власники будівлі воліють мовчати про пригоду.

Рік тому 15-річна Сусанна Шаркова переїхала з Вільнянська до Запоріжжя, вступила до ВИШу. Та в навчальному закладі дівчину бачили лише раз - коли вона подавала документи.

Тетяна Агаренко, заступник директора Класичного приватного університету:

- Звонили ей. Говорила, что она занята, подойдет, приступит к обучению. Но так ни разу не появлялась. И через определенное время, поскольку она не вышла, мы ее отчислили.

Подейкують, вона мріяла стати моделлю й підробляла в одній запорізькій агенції. Зникла в березні. Відтоді її шукали, але марно. Знайшли ж несподівано. Це сталося, коли господар будинку у приватному секторі Запоріжжя перевіряв його стан після того, як поїхали квартиранти. Чоловік зайшов у підвал і побачив там свіжу бетонну кладку й відчув різкий запах. Він запідозрив недобре й одразу викликав міліцію. Підлогу розкопали й виявили рештки тіла зниклої студентки. Жахлива знахідка шокувала місцевих. Власники будинку небагатослівні.

- Хозяева?

- Нет. Что вам надо?

- Хотелось узнать, как получилось, что нашли девушку. Это ваши квартиранты?

Так само мало говорять і мешканці сусідніх будинків. Розповідають тільки - тут мешкали двоє дівчат.

- Мы ничего не знаем. Мы с ними не общались.

- Там кто жил, появлялся последнее время?

- Ну, да. Они жили.

- Кто они?

- Девочки. Вдвоем, две девочки жили, снимали. Мы с ними "здрасти-досвидания" - и все.

Уникають спілкування з пресою близькі і друзі загиблої. Жодних версій, здогадок або слів жалю і співчуття. Ніякої інформації про заплутану і страшну історію не надають і правоохоронці. Кажуть лише - загадкове вбивство студентки активно розслідують і вже розпочали кримінальне провадження за навмисне вбивство. Тим часом Сусанну поховали - на цвинтарі у рідному Вільнянську.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.