Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі шахраї видурили гроші у батьків жертви маніяка

15 червня 2015, 21:37
Дата ефіру/події: Понеділок, 15 червня 21:37

Вона гралася неподалік власного будинку і... зникла. 8-річну дівчинку шукало чи не все Запоріжжя. Що сталося зі школяркою та як із цієї трагедії скористалися шахраї.

12 червня Запоріжжя сколихнула звістка про зникнення 8-річної дівчинки. Школярка пішла з дому на прогулянку і не повернулася.

Сергій Вендін, кореспондент:

- Напередодні зникнення Насті Бобкової містом ширилися чутки про маніяка-педофіла. Чоловік у парку на вулиці Гоголя знайомився з дітьми, пропонував їм солодощі і поїздити у його авто.

Тому батьки Насті просили допомоги в усіх небайдужих у пошуках донечки. На їхнє прохання відгукнулося чи не все місто. Згодом знайшлися і свідки злочину. Але люди не одразу зрозуміли, що й до чого - адже все сталося на подвір'ї серед багатоповерхівок.

- Оживленный район, огромный парк, со всей Бабурки…

- Это случилось посреди дня и думали, что отец тащил непослушного ребенка в машину.

- Она сопротивлялась?

- Она сопротивлялась. На фото видно у него укус на плече.

Пошуки школярки тривали дві доби. Врешті дівчинку знайшли біля занедбаної споруди на острові Хортиці представники місцевої самооборони. Дитина вже була мертвою.

Антон Алексеєнко, представник самооборони м. Запоріжжя:

- Нас попросило сделать это все областное управление МВД, наше. Нам для поисков выделили сектор этот. Нас попросили сразу, если что-либо обнаружите - близко не подходить. Близко я к ней не подходил. Насколько я видел, девочка была в полулежачем положении, голова была отвернута в сторону стены, она под стеной лежала. Она была раздета.

Соціальними мережами поширили фоторобота ймовірного зловмисника та знімок з камери спостереження з білим автомобілем, яким він міг їздити містом.

Ян Корольов, громадський активіст:

- Один из неравнодушных волонтеров, учавстовавший в поиске, набрал наших ребят. Сказал, что видел автомобиль, подходящий по описанию. Ребята сели в наш автомобиль и приехали сюда. Попали на место на это. Увидели этот автомобиль, оцепили его. Увидели там спящего пассажира.

Едуард Біленький, громадський активіст:

- Водитель был в абсолютно пьяном состоянии, без сознания, на переднем сидении своего автомобиля. Было принято решение сотрудниками милиции, было решено отвезти его как можно быстрее в райотдел. Погрузили в этот автомобиль. Вытаскивали его в полностью бессознательном состоянии, с закрытыми глазами. Одели на него наручники. И за руки и за ноги положили его на заднее сидение.

Затриманому - 33 роки. Він мешканець Запоріжжя, одружений, має дитину. За скоєння тяжкого злочину чоловікові загрожує довічне ув'язнення. Відповідатимуть перед законом і люди, які заробили грошей на чужому горі.

Сергій Вендін, кореспондент:

- Поки в батьків жевріла надія на повернення доньки, з ними зв'язалися невідомі, які пропонували інформацію щодо місця перебування Насті в обмін на 3 тисячі доларів. Гроші віддали, та зачіпок для пошуків не отримали. У прокуратурі кажуть - особи шахраїв з'ясували. Нині охочі до легкої наживи перебувають під слідством.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.