Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці на гарячому спіймали педофіла

16 червня 2015, 21:32
Дата ефіру/події: Вівторок, 16 червня 21:32

Наруга над дитиною просто на березі річки! У Вінниці відпочивальники затримали чоловіка, який знущався з підлітка. Застали збоченця на гарячому, але затриманий категорично все заперечує.

Це фотографії, зроблені свідками на місці злочину. Кремезний чоловік у кайданках на задньому сидінні міліційного автомобіля. Люди саме поверталися з відпочинку, аж раптом під мостом побачили дитину, що стояла навколішки поруч із дорослим. Коли підійшли ближче - картина шокувала. Переляканий підліток задовольняв статеву потребу чоловіка. Свідки одразу ж кинулися до хлопчика та зателефонували до міліції.

Едуард Мудрик, співробітник Вінницького МВ міліції:

- Поступив виклик на чергову частину, що на річці Південний Буг біля центрального мосту невідомий чоловік непристойно поводиться з дитиною. Виїхавши працівниками міліції на місце події, було встановлено чоловіка, а також неповнолітню особу.

Правоохоронцям 15-річний підліток розповів: на пляжі до нього підійшов незнайомець, був дружелюбний та пропонував спиртне. Але щойно хлопчик вирішив іти додому, чоловік розлютився та потяг його в кущі. Аби жертва не пручалася - кілька разів ударив у груди. Нині 38-річний збоченець у слідчому ізоляторі. Факту наруги над дитиною не визнає, каже - все було за взаємною згоди. І відмовляється співпрацювати зі слідством. 

Едуард Мудрик, співробітник Вінницького МВ міліції:

- Попередньо дана особа опитувалася, на піставі ст. 63-ї конституції України від дачі показань вона відмовилася. У подальшому, коли ій буде повідомлено про підозру - буде дана  особа допитуватися.

У міліції повідомили - чоловік раніше проблем із законом не мав, не одружений. Наразі тривають слідчі дії. За розбещення неповнолітнього затриманому загрожує до 7 років тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.