Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сумах жінка зарізала співмешканця-сутенера

17 червня 2015, 22:24
Дата ефіру/події: Середа, 17 червня 22:24

Тіло 58-річного чоловіка з ножовими ранами знайшли в Сумах. Про мертвого коханого у квартирі міліцію повідомила його співмешканка. Свою причетність до вбивства жінка категорично заперечувала. Утім, правоохоронці їй не повірили.

Юлія Зайцева, кореспондентка:

- Близько 9-ї вечора жінка, що мешкала в цій квартирі, зателефонувала до міліції та розповіла, що тільки-но повернулася додому та знайшла тіло, бездиханне тіло свого чоловіка на підлозі на кухні.

Cусіди розповідають: пара спільно мешкала з 5 років і спокійним цей час не називають. 

- Ой, господи, як вони там жили - жили, п'янствували, та й все, пили горілку - та і все.

- Вони постоянно ругались?

- Да бувало всякого тута.

- Що, драки були?

- Усе було.

Та саме того вечора галасу у квартирі ніхто не чув. Місцеві лише бачили, як чоловік двічі ходив по спиртне. 

Катерина Іванівна, сусідка:

- Ходив учора, потом второй раз пішов кудась, пішов отуда, до базара по самогон, два раза, я отут сиділа, два раза туда-сюда.

Вже згодом правоохоронці з'ясували: чоловік помер від подвійного ножового поранення в область серця. Також мав порізи на руках, бо, ймовірно, захищався. Знаряддя вбивства знайшли швидко.

- Ніж викинутий на вулицю, через вікно викинутий був. Там пішов один, обійшов до вікна туди, глядь, там і ніж лежить, ну обмила, обмила кров, відать, вона все.

Ельвіра Біганова, співробітниця УМВС України в Сумській області:

- Попри те, що заявниця намагалась заплутати слідство і говорила, що вона до цього злочину не має жодного відношення, це викликало сумніви в правоохоронців, по-перше, до квартири, окрім неї, ніхто не заходив, а по-друге, в її біографії був такий факт, коли вона була вже засуджена за подібні злочини.

Протверезівши, підозрювана зізналася в убивстві. Пояснила, що схопила ножа під час сварки з чоловіком. Мешканці ж будинку певні - причини для цього в 42-річної жінки були.

Олена Іванівна, сусідка:

- Сутенером у неї був, свою сожительницю здавав, бігали хлопці до неї. Приходе, а він пішов на базар, скупився, поки той у хаті, за те й жили. Вийшов той, хто приходив в гості, Володька пішов додому, ну й доходився. Молоденька, сімпатічна жіночка, ну отак опустилася.

За вбивство затриманій загрожує до 15 років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.