Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

НТН запускає кулінарне шоу "Народний повар"

19 червня 2015, 16:03
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 червня 16:03

Телеканал НТН запускає кулінарне шоу "Народний кухар" для тих, хто любить готувати. Кожна програма - це неймовірна кулінарна пригода, де кожен зможе отримати титул "Народний повар", а також безліч призів та подарунків. Учасниками проекту стануть звичайні люди, які також отримають можливість виступити і в ролі журі проекту.

Ведучий проекту - популярний актор, режисер, шоумен і дипломований кулінар Віктор Андрієнко.

"Народний повар" - новий авторський проект студії Дмитра Харитонова, продюсера таких успішних кулінарних форматів, як "Пекельна кухня" і "Смакуємо".

"Народний повар" - це програма, яка буде не схожа ні на один кулінарний проект, який коли-небудь виходив на українському телебаченні, - розповідає автор і продюсер Дмирий Харитонов. - Вона проходить не в студії, а в супермаркеті, тобто кожен з нас може стати її героєм, просто сходивши за покупками! Наші герої - це звичайні люди, які кілька хвилин тому і не підозрювали про те, що отримають свої 45 хвилин слави. Причому слава прийде до них і як до кулінарів, і як до членів журі!"

"Мені надзвичайно цікаво взяти участь у цій програмі в якості ведучого, - говорить Віктор Андрієнко, - оскільки я, на відміну від всім відомого персонажа-недоучки з кулінарного технікуму, дещо в цій справі розумію: у мене не тільки диплом, але й досвід є. Так що в останні роки мене все частіше стали запрошувати в різні кулінарні програми в якості експерта. Мабуть, немає нічого випадкового в житті, а в житті артиста - тим більше. У програмі "Народний повар" ми створимо затишну, теплу атмосферу і дамо можливість тим, хто вміє радувати смаколиками близьких, навчити цьому інших. Звичайно ж, за допомогою та за підтримки авторитетного ведучого".

Перший сезон "Народного повара" на НТН буде включати 16 програм, які виходитимуть в слоті вихідного дня. Про точну дату прем’єри буде повідомлено додатково.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.