Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

"Кінці у воду" не завадили розкрити вбивство в Миколаєві

23 червня 2015, 21:53
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 червня 21:53

Тіло чоловіка, обмотане скотчем та в поліетиленовому пакеті, викинуло хвилями на дикий пляж у Миколаєві. Загиблий був без одягу. У воді пролежав не один день.

Занедбаний пляж на Південному Бузі. Хвилі хитають попід берегом великий згорток, замотаний у поліетилен. Місцева жінка підійшла ближче й розгледіла людське тіло. Налякана, одразу викликала міліцію. Поки її трясло від побаченого, правоохоронці роздивлялися знахідку. Не було жодного сумніву в тому, що чоловік помер насильницькою смертю.

Олександр Покітко, керівник Заводського РВ міліції м.Миколаєва:

- Было установлено, что на берегу речки находится труп мужчины до 40 лет. Труп был завернут в полиэтилен и обмотан скотчем, полностью без одежды. На данном трупе были выявлены телесные повреждения в виде резаной раны шеи.

Правоохоронці взялися розплутувати загадкову справу. Спершу перевірили перелік імен усіх зниклих. І тут слідчим неабияк пощастило: на загиблого була дуже схожа людина з картотеки - її шукали по всій Миколаївщині. Викликали родичів і ті впізнали чоловіка з поліетилену. Знаючи ім'я жертви, оперативникам було вже простіше: вони взялися перевіряти знайомих убитого. Так і вийшли на того, хто бачив загиблого останнім - вони разом пиячили.

Олександр Покітко, керівник Заводського РВ міліції м.Миколаєва:

- Нами был установлен подозреваемый по данному преступлению. Им оказался его товарищ, 34 лет, местный житель Заводского района, который в ходе совместного распития спиртных напитков и в ходе внезапно возникшей ссоры нанес ему вначале удар по голове, а потом порезал ему шею.

Підозрюваному 34-ри роки, він - місцевий, відсидів за продаж наркотиків. Зізнався - під час сварки забив нещасного сковорідкою, а потім всадив ножа у горло. Про моторошні події затриманий розповідає неохоче. Згадує - довго не знав, що робити з тілом. Потім знайшов простий вихід: загорнув у поліетилен, вивіз разом із лахміттям і викинув у річку.

Сергій, підозрюваний:

- За что задержан?

- За убийство.

- Как с потерпевшим встретился?

- Созвонились и встретились через знакомого. Я без адвоката не буду никаких показаний давать.  

Слідчий відділ відкрив кримінальне провадження. Кодекс передбачає за цей злочин ув'язнення від 7 до 15 років.

Олександр Покітко, керівник Заводського РВ міліції м.Миколаєва:

- Дальше мы проводим следственные действия. Мы хотим выяснить, как вывозился данный труп на речку Южный Буг. Устанавливаются подельники и проводятся дальнейшие мероприятия.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.