Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську жорстоко вбито наркодилера

23 червня 2015, 23:10
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 червня 23:10

Розвідним ключем по голові. У Дніпропетровську 34-річний чоловік безжально вбив свого приятеля, виніс з його квартири усі коштовності, а згодом викинув це все до водойми. Нападник мріяв не збагатитися, а помститися!

- Конечно, шок. Тем более молодого мужчину, маленький ребёнок остался, ну как это не шок, конечно шок. Это, это трагедия в семье.

Мешканці цієї багатоповерхівки оговтуються від шоку. З проламленою головою та в калюжі крові їхнього сусіда знайшли мертвим у власній квартирі. Жодних криків про допомогу, жодних сварок. Усе стало швидко й тихо.

- Рос на наших глазах. Ничего плохого я например сказать не могу о нём.

Леонід Ісаакович, сусід убитого:

- Ну всё положительно. Олег зовут, знаю. Водителем работал.

Олегу було 40. Він нещодавно став батьком. Ні з ким не сварився й не мав ворогів. Так вважали близькі та знайомі. Хто ж проломив черепа зразковому сім'янинові та за що? Відповідь знайшли правоохоронці, коли затримали підозрюваного.

- Безробітний, схильний до вживання наркотичних засобів.

34-річний колишній в'язень накинувся на Олега з розвідним ключем. Спочатку ж він, як завжди, йшов до знайомого в гості, та на цей раз із однією метою - помститися. Вбивця запевняє: зразковий батько та добрий сусід насправді - нелюд і наркодилер. Він торгував зіллям і перетворив на наркомана не одну людину, й самого месника. Тож нападник вирішив: треба зупинити зло. Після вбивства забрав цінні речі з оселі жертви. Та за кілька годин вирішив, що вони йому не потрібні.

Владислав Ціось, керівник Індустріального РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Зазначений громадянин пішов на співпрацю зі слідством. Добровільно вказав місце, де позбувся речових доказів.

Артур Терещенко, кореспондент:

- Телефон жертви, який зловмисник викинув у водойму, знайдуть за кілька днів по злочинові приблизно ось у цьому місці. Та попри зусилля водолазів, знаряддя вбивства - розвідний ключ - шукають і досі.

- Сюда я выбросил телефон, сюда ключи.

- Что ещё сюда выбрасывали?

- Ключ гаечный, баллонный.

Це вже не перший допит і слідчий експеримент у житті підозрюваного. Він недовго пробув на волі й тепер знову відправиться за грати.

- Телефон, да? Это этот телефон, скажите?

- Да.

- Чей, кому он принадлежит?

- Олегу.

Нині затриманий про свій вчинок не шкодує. Він упевнений: після цього вбивства його життя кардинально зміниться. З такою думкою погоджуються й правоохоронці. Адже за скоєний злочин рецидивіст відправиться до в'язниці, років на 15.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.