Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Прикарпатті викрали дівчину-підлітка

23 червня 2015, 23:48
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 червня 23:48

На Прикарпатті розшукують дитину. 16-літню школярку викрали просто посеред дороги. Пошуки, які тривають вже понад тиждень, результатів не дали.

Двоє школярок пізно ввечері поверталися з дискотеки. На них напали на порожній сільській дорозі. Одну з подруг силоміць заштовхали в машину. Інша змогла вирватися та закричала. На допомогу прибігли шоковані люди. Вони кинулися наздоганяти невідомий автомобіль. Та все даремно.

Зорина Кречко, співробітниця УМВС в Івано-Франківській області:

- Зі слів очевидців, це найімовірніше автомобіль Ваз. Щодо кольору - то точної визначеності немає.

Тетяна Тацюк, мати зниклої дівчинки:

- На фотографії моя дочка, яка пропала з суботи на неділю. Їх догнала якась машина. Вони йшли обидві з подружкою. Подружка вирвалась. Її затягли в машину. Одіта була в салатову кофту, чорні лосіни, і чорні босоніжки.

Життя Тетяни Тацюк перетворилося на суцільний жах. Щодня вона чекає на дочку. Утім про її 16-річну Юлію - жодних звісток. Батьки дівчини одразу після викрадення звернулися в міліцію. Зараз школярку шукають і селяни, і правоохоронці. 

Зорина Кречко, співробітниця УМВС в Івано-Франківській області:

- Загалом працює 130 чоловік. Оглядають території усіх прилеглих населених пунктів, оглядають закинути приміщення, прочісують лісові масиви, навколишні поля. Тобто всі місця, де може перебувати дитина.

У сільському клубі припускають - дівчину могли викрасти приїжджі. Тієї ночі підозрілих було троє - пригадує директор клубу Марія Степанівна.

Марія Микитчук, директор сільського клубу:

- Абсолютно я нічого не могла замітити за ними. Зайшли, ну і вийшли. Одне, що коли я йшла додому, по цій трасі прогналася машина бежевого кольору. Це якась чужа іномарка, ззаді сиділи люди.

Для односельців викрадення дівчини стало справжнім шоком. Місцеві не могли навіть уявити такого в їхньому тихому селі.

Василь Фурик, директор Виноградської школи:

- Юля була як звичайна сільська дівчина. Вчилася в міру своїх можливостей. Я б сказав, посередньо. Але старанна, спортсменка. Брала участь у танцювальному гуртку. Трудно мені сказали, чи могла вона це спровокувати. Вона - жертва. Думаю, що ці хлопці, які були за кермом, вони просто шукали жертву.

Водолази вже обшукали 6 озер та ставків. Безрезультатно. 16-річну Юлію оголосили у всеукраїнський  розшук. Батьки просять усіх небайдужих допомогти в пошуках  дочки.

Тетяна Тацюк, мати зниклої дівчинки:

- Надія я мене є, що вона жива і здорова. Я прошу всіх. Всіх, хто є. Сусідні села. Будь ласка. Повиходьте з домів, я вас дуже прошу. Може, якісь річки у вас є. Озера. Пройдіться там…

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.