Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Києвом спритники викачували паливо з АЗС

24 червня 2015, 23:16
Дата ефіру/події: Середа, 24 червня 23:16

Як заправитися тонною палива без грошей, вигадали троє зловмисників на Київщині. Винахідливі крадії намагалися перекачати соляру з резервуару заправки в свій спеціально обладнаний УАЗик. Коли ж їх помітили - взялися тікати кукурудзяними полями.

- Нормально йде, не, щоб не перевернулась.

Ось так із канави намагаються витягти на перший погляд звичайного УАЗика. Втім, то не просто машина, а спеціально переобладнаний резервуар для палива.

- Как уже выяснилось, было украдено 1300 л дизельного топлева.

Саме стільки соляри винахідливі крадії встигли вкрасти з резервуару заправки неподалік Борисполя.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Ось тут бачимо велику масну пляму, трохи далі стояла машина, в яку за допомогою шлангу відкачували дизельне паливо.

Метушню поблизу бака з дизпаливом побачили працівники заправки. Утім, самі наближатися до підозрілих людей не ризикнули - викликали міліцію.

Богдан Ковальов, оператор АЗС:

- Никто ничего не боялся, передвигались они по територии свободно, делали то, что и хотели сделать. Даже заметив милицию, они не сразу начали убегать, и начали между собой чего-то там обговаривать. И уже после этого начали разбегаться.

Одного з трійці затримали на заправці. Двоє інших, спритно заскочивши в УАЗика, поїхали просто через кукурудзяне поле. Злодії явно сподівалися, що правоохоронці не ризикнуть їхати бездоріжжям.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Ось це - дорога, якою зловмисники тікали від переслідування. Знайти її виявилось не так вже й складно, адже бачимо кілька кілометрів зіпсованого кукуруздяного поля. Виїхавши з нього, крадії поїхали вперед. В темряві втікачі вже не побачили, що попереду не дорога, а канава, тож машина на швидкості злетіла ось сюди і застрягла.

Крадії вибралися з машини та втекли. Зараз їх шукають. У міліції кажуть: група діяла досить професійно - і УАЗика переобладнали, і знали, як правильно під'єднатися до резервуару з паливом.

Роман Козьяков, керівник Бориспільського МВ міліції:

- Під час огляду місця події вилучено спеціальне обладнання, завдяки якому викрадачі задіювали його при скоєнні злочину, і автомобіль. Зараз з викраденим пальним знаходиться на територія міськвідділу як речовий доказ.

Не на камеру нас повідомили - на цій заправці крали паливо вже не раз. І щоразу злодіям вдавалося втекти непоміченими. Та цього разу щастя від грабіжників відвернулося.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Грабят валютчеков

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.