Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В центрі Москви розбилися на Порше друзі-мажори

29 червня 2015, 20:56
Дата ефіру/події: Понеділок, 29 червня 20:56

Моторошна аварія в самому центрі Москви: Порше розірвало навпіл об стовпа. Загинули двоє молодих людей, яких в народі називають мажорами. За кермом елітного автомобіля був Ігор Єсиповський, син колишнього губернатора Іркутської області. Їхню родину просто переслідує недоля: 6 років тому батько Ігоря трагічно загинув в авіакатастрофі. Тепер сина занапастила зухвалість і любов до швидкості.

Вони були найкращими друзями. Разом і загинули. В страшній аварії в центрі Москви. Ранок суботи, двоє хлопців мчать порожніми вулицями російської столиці. Спорткар час від часу потрапляє в об'єктиви камер відеоспостереження. На спідометрі 160! Це майже втричі більше норми. А далі - непередбачуване: Порше заносить, він врізається у стовпа і той буквально розрізає машину навпіл.

Ось перші кадри після аварії. На місце пригоди поспішають екстрені служби. Медики розгублено озираються. Тіла двох людей лежать вдалині від машини.

Імена загиблих тривалий час не розголошували. І МВС, і автоінспекція Росії нічого не повідомляють про них і досі. Але інформація таки з'явилася в інтернеті. За кермом спорткара сидів Ігор Єсиповський, батько якого був губернатором Іркутської області. На пасажирському сидінні загинув Талья Балло. Його батько, президент Московської асоціації діячів грального бізнесу, нині сам не свій від горя: він втратив єдиного сина. 

Ігор Балло, батько загиблого пасажира:

- Я зателефонував рано-вранці на його мобільний, він не відповідав. Потім ми з дружиною побачили в новинах розбитий синій Порше і зрозуміли, що це машина його друга.

У загиблих хлопців чимало спільних фото. Вони разом відпочивали, в тому числі й ганяли на машині. А вночі перед смертельною аварією святкували день народження Тальї. Йому виповнилося 26. Родичі категорично заперечують, що хлопці могли бути п'яними. Мовляв, регулярно відвідували спортзал. А ось те, що 23-річний водій Порше Ігор Єсиповський полюбляв покататися з вітерцем - факт. Тільки 2015-го його штрафували за перевищення швидкості 31 раз! Остання розвага стала фатальною, ймовірно через слизьку дорогу - в Москві тоді була злива.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.