Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мажор-екстремал із неповнолітньою подружкою розбилися в Дніпропетровську

6 липня 2015, 22:46
Дата ефіру/події: Понеділок, 6 липня 22:46

Моторошна аварія на Дніпропетровщині. Син відомого бізнесмена - одного з співвласників мережі АТБ - та неповнолітня подруга юнака розбилися на шаленій швидкості. Водій кабріолету втратив керування і врізався у стовп. Машину розірвало навпіл. Дівчина від отриманих травм померла, водій - в комі в реанімації.

Дніпропетровськ. П'яте липня, перша година ночі. Набережною Перемоги на шаленій швидкості мчить престижний "Мерседес". За кермом кабріолета - 27-річний парубок. На пасажирському сидінні - шістнадцятирічна супутниця. Раптом водій втрачає пильність і колесо іномарки чіпляється за бордюр. Водій тисне на гальма, але машина не слухається і продовжує неконтрольований політ. Через сто п'ятдесят метрів стається непоправне. Автомобіль врізається у стовп і його буквально розриває навпіл.

Артур Терещенко, кореспондент:

- Залишки скла, запчастини від "Меседеса" й повалена електроопора. Вони й досі нагадують про страшну ДТП на цьому місці. Позаду мене можна побачини гальмівний слід автомобіля. Навіть без результатів трасологічної експертизи зрозуміло: швидкість престижної іномарки на час аварії була понад 150 кілометрів за годину.

Сергій, свідок:

- Передняя часть машины загорелась, а водитель и пассажирка вылетели из салона машины. Оба пострадавшие были в тяжёлом состоянии, они ещё дышали, их забрала скорая.

Закривавлену пару привезли до обласної лікарні імені Мечникова - вона за кілька кілометрів від місця аварії. Вже за кілька хвилин обох постраждалих оперували. Надзусиллями лікарі змогли стабілізувати стан водія, але його зовсім юну пасажирку, на жаль, урятувати не вдалося.

Юрій Скребець, заступник керівника Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова:

- Дівчина шістнадцяти років доставлена до нас в стані термінальному. Тобто граничному між життям та смертю, і нажаль, отримані нєю пошкодження виявилися несумісними із життям. Дівчина загинула.

Інформації про загиблу дівчину обмаль. Відомо, що звали її Аліною, родом вона з Дніпродзержинська. Натомість водія Мерседеса швидко ідентифікували користувачі інтернету. 27-річний Сергій Карачун - син відомого українського бізнесмена, співвласника магазинів АТБ Віктора Карачуна. На Сергієвій сторінці в соцмережі, як на долоні - його найбільші захоплення: закордонні подорожі, екстремальні польоти на парапланах, гучні вечірки та головне - дорогі машини і шалена швидкість. В інтернет-коментарях висувають і основну версію трагедії. Молоді люди їхали з ресторану. Їм залишався останній світлофор. Тут Сергій починає змагатися зі спортивний байком. Тепер на сторінках 16-річної Аліни - співчуття з приводу її смерті. Сергієві пишуть побажання швидкого одужання. Щодо його стану медики прогнозів не дають.

Юрій Скребець, заступник керівника Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова:

- Хлопця консультували професори з Ізраілю. Вражені і органи черевної порожнини, грудної клітини, і головний мозок. Знаходиться зараз в глибокій комі і стан його ми розцінюємо як вкрай тяжкий.

Слідчі нині кадр за кадром вивчають відео з камер спостереження, аби відтворити жахливу аварію до найменших дрібниць. Також перевіряють, чи був водій "Мерседеса" тверезим. Результати аналізів слідчі обіцяють оприлюднити не раніше, ніж за тиждень.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.