Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Боксер, який побив подружжя в Умані, не вважає себе винним

9 липня 2015, 00:51
Дата ефіру/події: Четвер, 9 липня 00:51

Триває скандал за участі чемпіона України з боксу Дмитра Руденького, який напередодні жорстоко побив подружжя в ресторані в Умані. Проти боксера порушили кримінальну справу. Від нього відхрещуються колеги, називаючи бійку в барі соромом і неспортивною поведінкою. Але є в цій історії ще один поворот: боксер і сам написав заяву до міліції на людей, яких він побив.

Черкащина, Умань, суботній вечір. У місцевому нічному клубі людно: танці й гамір. Але ось між незнайомцями за барною стійкою назріває конфлікт. Раптом один із чоловіків хапає жінку за волосся - і почалося. Картина на танцполі нагадує ковбойський салун на Дикому Заході. Сам зачинщик бійки вискочив надвір, тим часом його друзі жорстоко б'ють усіх, хто потрапляє під гарячу руку... та й ногу. Б'ються навіть стільцями. Охорона закладу навіть не ризикнула втручатися в таку колотнечу.

Головним героєм відеоролику та зачинщиком бійки виявився професійний боксер Дмитро Руденький. Він - чемпіон України у важкій вазі. Колись був членом відомої боксерської команди Українські отамани.

Ігор Шумик, кореспондент:

- Майстер шкіряної рукавчики в той вечір працював голіруч. На цьому місці з правої він дезорієнтував чоловіка, а тоді взявся лупцювати жінку і бити її об підлогу.

- Дуже зараз болить голова, тошнота, голвокружінння. Голова вся в гулях була, волосся вирване.

Тетяна - саме та жінка, яка найбільше постраждала від агресії відомого боксера. Вона в повній мірі відчула на собі всю силу важковаговика. Щонайменше 2 тижні Тетяна пробуде в лікарні. Та медики вважають - їй пощастило, бо все могло закінчитися ще гірше.

Анатолій Сокирський, лікар-нейрохірург Уманської ЦРЛ:

- Черепно-мозкова - вона непредбачувана, вона супроводжується набряком мозку, розладами важливих життєвих функцій організіму...

Та найбільше Тетяна шкодує не себе, а своїх дітей. Сумна пригода, яка надовго відправила жінку до лікарні, розлучила її з донькою та синочком. Щоб діти не хвилювалися, вона й не хоче показувати своє обличчя.

Тетяна, постраждала: 

- В мене двоє маленьких дітей, три і рік, вони привязані, тому шо не можуть спати без мене.

Від коханої дружини в лікарні ні на крок не відходить її чоловік Любомир. Він допомагає їй підводитися з ліжка та бігає за ліками. Та крім догляду за Тетяною, додався ще один клопіт. Виявляється, боксер, який першим напав на подружжя, так само першим написав заяву в міліцію.

Любомир, постраждалий:

- Пока ми були в лікарні, нам вже відзвонилися, що вони написали заяву. В них були написані на кожного з нас заяви, в них були обслідування в судмедексперта, я навіть не знав, що це, хто це, куда йти.

Любомир із дружиною також заявили про злочин. Правоохоронці обіцяють об'єктивно розібратися і покарати винуватців бійки.

Леся Усенко, помічник керівника Уманського МВ міліції:

- Це було в один день, кожна із сторін звернулась до міськвідділу мілції в один день... Усі учасники конфлкту встановлені, проводяться слідчі дії в межах відкритого провадження.

Чого досі не затримали боксера Дмитра Руденького? В міліції пояснюють - він плідно співпрацює зі слідством. Ми вирішили самі задати спорсменові кілька питань. Зустрічатися з журналістами він відмовився, відповів телефоном.

Дмитро Руденький, боксер:

- Для боксера тягати і бити жінку - це нормально?

- Я вважаю, що це ненормально, но я її не бив, а взяв за волоси. Те, що в мене полетів стакан, в голову мені, я счітаю, шо це тоже неправильно, ізначально со сторони її мужа, він мене ударив зі стаканом якимось тупим предметом.

Вибачення в побитого подружжя спортсмен не просив. Натомість планує написати на них ще одну заяву до міліції.

Дмитро Руденький, боксер:

- Готовлю заявление про угрозу об убивстве меня, как би угрожали убить в тот же вечер, в тот.

Поведінка відомого боксера неабияк збурила громадськість. Користувачі інтернету не добирають слів, коментуючи кадри з бійкою за участі Руденького.

- Таких нелюдів треба ізольовувати пожиттєво. Може, хай приїде до Києва і проти Віталіка Кличка так пострибає? Він має сидіти в тюрмі. Що б не сказала сімейна пара, це - не привід бити жінку головою об підлогу.

Небоксерська кар'єра Дмитра Руденького зацікавила федерацію боксу. Там уже розпочали власну перевірку, щоб з'ясувати обставини інциденту. Не відкидають, що чемпіона можуть позбавити титулів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Реклами забагато йду з Вашого сайту!!!
Віктор 09.07.2015, 11:32 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.