Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Бійка через шматок шашлику на Дніпропетровщині закінчилася смертю

9 липня 2015, 22:02
Дата ефіру/події: Четвер, 9 липня 22:02

На Дніпропетровщині через шмат смаженого м'яса побилися двоє незнайомців. Наслідки сутички сумні: той, хто програв двобій - нині в морзі, а переможець дає свідчення правоохоронцям та готується до тривалого терміну ув'язнення.

Курінь у хащах на березі річки - літня садиба волоцюги В'ячеслава. Чоловік саме повернувся з риболовлі, коли побачив непроханих гостей у себе вдома - геть п'яних чоловіка та жінку. Обуренню В'ячеслава не було меж. Особливо коли дізнався, що загарбники зазіхнули на святе.

В'ячеслав, підозрюваний:

- Я пришёл - они сидят, едят мой шашлык здесь за столиком. Говорю: зачем вы его тронули? Он начал на меня нападать и пытался задушить.

Почалася бійка, під час якої В'ячеслав схопив молотка й кілька разів зі всієї сили вдарив незнайомця по голові та тулубу. Той знепритомнів, а його налякана супутниця втекла.

Олександра Остренко, заступник керівника відділу ГУ МВС у Дніпропетровській області:

- Через некоторое время пострадавший очнулся. Мужчины уже без драки спокойно поговорили по душам. В качестве примирения выпили бутылку водки и легли спать.

В'ячеслав, підозрюваний:

- Он целую ночь со мной ещё разговаривал. Потом, когда я проснулся утром, обнаружил, что он уже неживой.

Усвідомивши, що вбив людину, В'ячеслав викинув молотка в річку, тіло сховав в очереті й утік. Та вже за кілька днів докори сумління геть замучили чоловіка.

Артур Терещенко, кореспондент:

- До райвідділку міліції прийшов безхатько. Впевненим голосом 43-річний чоловік розповів: на березі річки Орілі вбив незнайомця, а тіло жертви прикидав очеретом. Вже за півгодини на місці страшної схованки працювали оперативники.

В'ячеслав, підозрюваний:

- Ну вот сюда я его положил и приложил сверху камышом.

Тепер В'ячеслава, що надто агресивно боронив свою оселю та їжу від чужих, тримають під вартою. Незважаючи на зізнання, вже незабаром він вирушить до тюрми. Щоправда, правоохоронці кажуть - каяття та правдива розповідь є запорукою того, аби вирок суду був максимально м'яким.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
защита
сергей 10.07.2015, 00:03 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.