Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Одесою сталася страшна аварія

15 липня 2015, 23:08
Дата ефіру/події: Середа, 15 липня 23:08

Двоє людей загинули, восьмеро постраждали у страшній ДТП неподалік Одеси. Автобус із підприємцями, що їхали за товаром на базар, врізався у зерновоза. Водій вантажівки грубо порушив правила. Чому шофер розвернувся просто перед пасажирським мікроавтобусом?

Мелітопільська траса. Четверта ранку. Мікроавтобус Мерседес везе підприємців із Бердянська на базар Сьомий кілометр. Попереду їде КАМАЗ із причепом.

Марія Тарасова, кореспондентка:

- Обидві машини рухалися в бік Одеси. Водій зерновозу вирішив розвернутися через подвійну сполошну лінію. І вже майже завершив маневр. Аж його наздогнав автобус, в якому було повно людей.

Мерседес на швидкості врізався у причепа. Водій зерновоза ледь відчув удар, а ось пасажирський транспорт дуже зім'яло.

Микола, водій КАМАЗа:

- Услышал удар, остановился, смотрю: в прицеп ударился Мерседес. Я остановил, вышел из машины и давай помогать вытягивать людей.

Підприємець Сергій взяв із собою до Одеси одинадцятирічного сина. Чоловік дрімав, раптом відчув сильний удар. Далі - в салоні почалося щось страшне.

Сергій, постраждалий:

- Отключаюсь. И потом такое ощущение, что ожог. Как током ударило. Начал сильно кричать, и все начали кричать. Сзади какой-то дым. Я к малому вставать, а он одна нога есть, а одна закручена непонятно.

Першим з місця аварії до лікарні забрали саме його Максима. У хлопчика рвані рани кінцівок, посічене металом тіло. Його батько - в іншій лікарні. Тож усі думки чоловіка - про сина.

Сергій, постраждалий:

- За себя-то не страшно.

- А за малого? 

- Да. За малого. За малого страшно, и за куму, и друг...

Потужний удар об вантажівку вбив п'ятдесятишестирічного водія мікроавтобуса та пасажирку, що сиділа поруч шофера. Вони загинули миттєво. У лікарню забрали вісьмох постраждалих. За життя двох пацієнтів борються медики.

Володимир Фесенко, завідувач реанімації Одеської обласної клінічної лікарні:

- Там политравмы, переломы конечностей, черепно-мозговые, перелом ребер, грудины. Двое в коме. Сейчас одного берут в операционную. Там вдавленый перелом черепа. Будут оперировать нейрохирурги.

У ДАІ визнають: водій вантажівки грубо порушив правила, але винити його в аварії не поспішають.

Сергій Чукан, інспектор УДАІ в Одеській області:

- На данный момент проводятся следственные мероприятия, то есть выясняется полная степень виновности каждого из водителей.

Місцеві водії розповідають: КАМАЗ розвертався з порушенням правил, аби швидше дістатися зернового терміналу в місті Южному. Адже там нині багатокілометрова черга з вантажівок.

Кирило, водій зерновоза:

- А сколько часов обычно стоите?

- Ой, не знаю. Может, полтора суток, а может, и двое суток.

Термінал, що приймає зерно, працює в чотири зміни і має велике парковання. Але його не вистачає. Тож водії живуть у полі по кілька діб, і аби скоротити очікування, готові порушувати будь-які правила.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
ребята водитель камаза виноват как он мог розварачиватся на такой полосе и посмотрите бус ударился об угол прицепа очень жалко всех людей
андрей 18.07.2015, 22:29 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.