Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Вінничині педофіла та порнографа-шантажиста відпустили під домашній арешт

16 липня 2015, 00:11
Дата ефіру/події: Четвер, 16 липня 00:11

Шість років поспіль чоловік гвалтував і знущався з неповнолітньої дівчини на Вінничиі. Про такий жах розповіла міліції сама Марина, коли в неї вже не витримали нерви: як садист вивозив її в ліс, як змушував копати собі могилу, і як знімав катування на відео. До того ж, як з'ясували правоохоронці, Марина була не єдиною жертвою цього збоченця. Підозрюваного вже затримали.

Це кадри затримання підозрюваного. Він майже не чинить опору. Щойно в його автомобілі правоохоронці знайшли диски з відвертими кадрами та 6 тисяч гривень. Саме таку суму збоченець вимагав від чергової жертви за порнографічне відео з її участю. Та чоловік не знав, що одна з дівчат вже не має сил терпіти постійних гвалтувань і знущань. Це жахіття тривало... 6 років. І Марина пішла в міліцію.

Марина, постраждала:

- Він зґвалтував, зняв все це на відєо, потім цим відео мене шантажував. Кожен раз він казав: якшо ти не будеш вступати зі мною у статевий зв'язок - я відео розповсюджу серед твоїх знайомих, серед одногрупників, родичів та сусідів.

Та найбільше дівчина боялася фізичної розправи. Адже 60-річний чоловік неодноразово погрожував побиттям і навіть смертю! І не лише їй, а і її рідним.

Марина, постраждала:

- Він мене вночі вивозив в ліс, він давав лопату, заставляв копати, казав, що він мене просто закопає. Я розповіла все мамі, після того як мама сказала йому про це, він сказав, що вб'є і її.

Відео знущання з малолітніх дівчат збоченець знімав у себе у  квартирі. Там же зберігав усі атрибути для своїх сексуальних потреб. Жертвами колишнього телеоператора ставали здебільшого діти з проблемних сімей. Він заманював дівчаток обіцянками безкоштовних фотосесій. Скільки саме постраждалих - правоохоронцям поки не відомо. Але зважаючи на кількість відео, лік іде на десятки. Підтверджує здогадки слідчих і дівчина, що розповіла про педофіла міліції.

Марина, постраждала:

- Він познайомився з моєю сусідкою, я її просила, щоб вона не відповідала на його дзвінки, але вона далі продовжувала з ним спілкуватися. Після чого він показав мені відео, де він із нею вступає у статевий зв'язок, наскільки я знаю, вона була також неповнолітня, і це не одна дівчина там, на відео, де він мені показував, там близько 10 дівчат.

У підозрюваного є дружина та троє власних дітей. До своїх жертв, каже, мав батьківські почуття. 

Затриманий:

- Я ей заменял и отца, и брата, и друга, и, к сожелению, у нас были интимные отношения… с девочкой.

Правоохоронці кажуть: назнімав оператор років на десять тюрми.

Олександр Глянько, т.в.о. керівника УМВС України у Вінницькій області:

- Фактически это была порностудия, поскольку данные ролики были выложены в эфир и продавались эти диски. Кроме того, был задокументирован факт вымогательства у одной из девушек, которую он снимал, денег в суме 6 000 грн. за нерозпространение порнодиска с ее участием.

До цієї статті має додатися ще й розбещення неповнолітніх та примушування до статевих стосунків шантажем. Та замість сидіти в ізоляторі, як того вимагали в суді правоохоронці, чоловіка відпустили під домашній арешт. Його жертви тепер бояться, що педофіл і надалі залякуватиме їх, аби уникнути відповідальності.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.