Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Страшна аварія в Дніпропетровську - двоє байкерів насмерть, водій Лексуса з інфарктом

20 липня 2015, 21:03
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 липня 21:03

Моторошна ДТП на Дніпропетровщині занапастила життя одразу двох байкерів. Власники двоколісних на швидкості понад 150 кілометрів за годину мчали головною й врізалися в "Лексуса", що повертав ліворуч. У міліції запевняють: одразу по аварії кермувальник позашляховика зник з місця пригоди, а його особу не з'ясували й досі.

18 липня. 23.30. Центр Дніпропетровська. На магістралі, що веде до мосту через Дніпро, лобом у лоба зіткнулися два мотоцикли та автомобіль.

Артур Терещенко, кореспондент:

- Кривава ДТП сталася на перехресті вулиці Коцюбинського та площі Дем'яна Бідного. Водій "Лексуса", з'їхавши з мосту, намагався повернути ліворуч. Йому на зустріч на шаленій швидкості мчали двоє мотоциклістів. Оминути іномарку, що перегородила шлях, власники двоколісних не змогли.

Від потужного удару обидвоє байкерів здійнялися в повітря, пролетіли півтора десятка метрів і впали на землю. Старшому - Ігорю Ващенку - було 38. Його приятелеві - Костянтину Собко - 37. Чоловіки загинули одразу, шансів врятувати їх не було жодних.

Родіон Боровенський, приятель загиблих:

- Сразу после ДТП водитель автомобиля Лексус скрылся с места происшествия на автомобиле Шкода. Это нам известно от свидетелей, которые присутствовали на месте происшествия.

Звістка про моторошну ДТП й втечу водія іномарки за кілька годин поширилась інтернетом. Здійнялася хвиля обурення.

- Жаль ребят! Виновника на кол!

- Водитедь "Лексуса", безусловно, виноват. Но с какой скоростью нужно было ехать или лететь, чтобы так разворотить морду "Лексусу"? Для всех участников этой трагедии главная проблема - самоуверенность! Водитель "Лексуса" думал, что успеет. Байкеры думали, что они на "главной". Кто прав - кто виноват... Люди! Берегите себя! Погибшим Царствия Небесного!

Всі вихідні міліція не коментувала ДТП. Щось сказати з приводу трагедії зголосилися лише в понеділок вранці. Та інформації у працівників міліції виявилося не надто багато.

Валерій Касьяненко, інспектор відділу УДАІ в Дніпропетровській області:

- По предварительным данным, водитель "Лексуса" виновен. Он должен был пропустить двух мотоциклистов, потом повернуть. Проигнорировал правила дорожного движения и произошло ДТП.

Правоохоронці запевняють, що й досі не знають, хто керував Лексусом, який збив двох байкерів. Хоча, зі слів працівників міліції, вони задіяли чи не весь особовий склад, аби затримати втікача. 

Валерій Касьяненко, інспектор відділу УДАІ в Дніпропетровській області:

- До сегодняшнего момента водителя "Лексуса" то есть найти не удалось.

А от журналістам "Свідка" таки вдалося знайти водія "Лексуса". Виявляється, одразу по аварії він поїхав до лікарні.

Сергій Кізь, заступник керівника Дніпропетровської лікарні швидкої допомоги:

- Пациент обратился в лечащее учреждение в 00.30 19-го числа. Сказал, что его беспокоят боли за грудиной, отдающие в левую руку и под лопаткой, но сказал, что произошло ДТП. И после того как его осмотрели врачи-кардиологи, врач приёмного отделения ему предложил госпитализацию, от которой он отказался и сказал, что поедет на место ДТП.

А ось фото водія "Лексуса", яке зробив випадковий свідок одразу після аварії. У соціальних мережах подейкують, що на ньому людина, схожа на Ігоря Бродського - родича відомого українського політика й бізнесмена Михайла Бродського.

- Водитель, говорят, сбежал, вроде бы по фамилии Бродский, и машина вроде бы на его жену оформлена.

О 2.30 ночі пацієнта з прізвищем Бродський дійсно шпиталювали в украй тяжкому стані. Це медики підтверджують, але, принаймні офіційно, діагноз жодним чином не пов'язаний з автокатастрофою.

Сергій Кізь, заступник керівника Дніпропетровської лікарні швидкої допомоги:

- У пациента есть клиника острого коронарного синдрома, инфаркта миокарда под вопросом. На данный момент состояние пациента остаётся тяжёлым, но стабильным.

Знайти й покарати винуватця аварії. До цього закликають друзі загиблих байкерів, які оббивають пороги правоохоронних органів. Вони сподіваються, що завдяки розголосу у ЗМІ слідство в резонансній справі буде неупередженим.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Кто такие крысоциклисты,давайте их ловить!
Егор 21.07.2015, 15:13 ответить
Человека единственного выжившего спасают врачи,а остальные ротозеи накаляют мол скрылся с места,а было бы лучше если бы и он погиб??!давайте оставаться людьми!
Илья 21.07.2015, 15:11 ответить
Я не понимаю всю эту мото движуху,каждый год вы мотоциклисты,скутерасты хороните своих колег по хобби двухколесному!
Мы во-первых живем не в той стране,которая располагает дорогам для гонок,все об этом знают,и летают!
А ментальность наша такая- раз на лексусе-значит виноват!!,а если бы был любой седан,был бы еще один труп!!!а все из-за скорости погибших уже байкеров!!!!земля им пухом
Олег 21.07.2015, 15:01 ответить
Написано же мото ехали по главной, причём здесь марка нарушителя? по превышению мото только следствие, одно очевидно людей не вернуть. Земля пухом!
Андрій 22.07.2015, 17:12 ответить
Это ужасно,когда гибнут люди на дорогах,из-за ошибок своих или чужих,уже не имеет значения,людей не вернуть,но на таких трагичных случаях,надо учиться не превышать скорость,-она всему виной!!!
Сам езжу за рулем и не раз был напуган внезапно пролетающим байкером,которого 1 секунду назад не было в боковом зеркале.
Товарещи мото и крысоциклисты будте медленней!
Юрий 21.07.2015, 14:44 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.