Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Після піврічної коми померла дочка Вітні Х'юстон

27 липня 2015, 21:33
Дата ефіру/події: Понеділок, 27 липня 21:33

Вона пережила свою матір лише на три роки, і начебто саме через втрату, з якою не змогла змиритися, спробувала вбити себе. Пішла з життя єдина донька Вітні Х'юстон - Боббі Кристина. Негаразди з нею почалися півроку тому, коли дівчину знайшли непритомною у ванній - все було дуже схоже на обставини смерті самої Х'юстон. Останні шість місяців її дочка пробула в комі. Чи відрізняються версії поліції та родичів? Самогубство чи таки вбивство забрало з життя доньку Вітні Х'юстон?

Півроку тому Боббі Кристину Браун - доньку Вітні Х'юстон - знайшли непритомною у ванній у будинку родини в Атланті. На тілі були синці, травми, але ані версії про замах на вбивство, ані самогубства так офіційно й не підтвердили. Досі триває слідство. Сім'я сухо констатує - це був нещасний випадок. Боббі Кристина весь цей час була в комі. Лікарі штучно підтримували життєдіяльність. І ось напередодні серце дівчини зупинилося.

Вона пережила матір лише на три роки. У соціальних мережах друзі зіркової родини і шанувальники оплакують втрату. Деталей смерті не оприлюднюють. Втім, батько Боббі Кристини - репер Боббі Браун - певен: його крихітку вбили. Звинувачують у всьому бойфренда Ніка Гордона. Начебто він останнім бачив доньку Вітні Х'юстон живою і того трагічного дня, коли Боббі Кристину знайшли у ванній, саме він міг бути причетним до лиха. Родичі певні - він зустрічався з Боббі лише заради грошей, адже вона була єдиною спадкоємицею Вітні Х'яюстон. Поліція перевіряє припущення, в соціальних мережах - безліч коментарів. Сам Нік спростовує звинувачення, запевняє - кохав Боббі так само, як і вона його. Хоча родина й була проти цих стосунків. 

Але водночас слідчі розглядають і версію самогубства.

Єдина донька Вітні Х'юстон та репера Боббі Брауна. Легендарна співачка народила її, коли була на піку слави. Їхньому щастю, здавалося б, ніщо не завадить. Гастролі, дебют в акторській кар'єрі, мільйонні тиражі альбомів, престижні премії. Вітні була надзвичайно щасливою мамою і дружиною. Народила Боббі Кристину після викидня і попри щільний графік, змалечку ні на крок не відпускала від себе дівчинку. Втім, дітям зіркових батьків буває несолодко.

Коли батьки через постійні конфлікти та зловживання наркотиками розлучилися, їй було 14 років. Боббі Кристина разом з ними була на шпальтах таблоїдів, дівчинка-підліток болісно переживала те, що її сім'я розпадається.

Джен Вульф, голлівудський оглядач:

- Вона все своє життя прикидалася. З раннього дитинства бачила насильcтво - сварки й бійки батьків, наркотики, сама Вітні зізнавалася в цьому. Папарацці не давали спокою. А в 2012 Вітні Х'єюстон померла через передозування наркотиками. Донька легендарної співачки так і не змогла змиритися з болісною втратою. Вона не часто говорила про це, але в інтерв'ю Опрі Вінфрі якось розказала правду.

- Я досі повертаюся додому, відчиняю двері і кличу: Мамо!

Журналісти впевнені - Боббі Кристина пішла з життя не з чиєїсь вини, а саме через те, що не змогла пережити смерть мами. Вона все життя мріяла бути схожою на неї, і за трагічного збігу обставин - їй вдалося. Вона пішла так само, як Вітні Х'юстон. Так само загадково і незрозуміло, передчасно й дуже рано. Боббі Крістіні Браун було лише 22 роки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Смысла на одно предложение хватило б ,а расписали на 140 тысяч слов , не хватает терпения читать !(((
Анжела 28.07.2015, 12:19 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.