Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Австралії розслідують вбивство дитини, скоєне роки тому

30 липня 2015, 21:37
Дата ефіру/події: Четвер, 30 липня 21:37

Загадкову й моторошну справу розслідують в Австралії. На узбіччі дороги в місті Аделаїді знайшли валізу, а в ній - кістки дитини. Слідчі з'ясували - маленьку дівчинку вбили й розчленували 8 років тому. Але хто міг скоїти такий страшний злочин? І чия це дитина загинула? Це досі загадка для поліції.

Квіти і іграшки на узбіччі дороги. На цьому місці знайшли кістки й речі маленької дівчинки. Її вбили та розчленували 9 років тому. Разюча новина приголомшила мешканців австралійського міста Аделаїди. 

- Той, хто зробив таке з дитиною - просто нелюд.

- Жахливе вбивство!

Рештки дитини вбивця сховав у валізу. Коли її відкрили - вжахнулася. Там були колись барвисті, а нині пошарпані маленькі сукні, штанці, капці і футболки. Найдивніше - і зимові, і літні речі. У поліції ще не ідентифікували дитини, але певні - це була білошкіра дівчинка, віком від 2,5 до 4 років, майже один метр на зріст. Вміст валізи вивчають так само ретельно, як і місце злочину. Але австралійські правоохоронці впевнені - вбили дитину не тут. На узбіччя тіло принесли. І вже є свідки, які бачили чоловіка, який покинув сумку.

Брей Дес, детектив:

- Він ніс у руках чорну валізу. Люди кажуть - це був не місцевий чоловік.

Хто він, і чи саме цей незнайомець - злочинець, невідомо. Слідчі допитують тих, хто живе поряд. Поліція зупиняє автомобілі, перевіряє інформаційні бази щодо всіх дітей, які зникли за останні 9 років. Детективи обіцяють знайти і покарати жорстокого вбивцю. Цілодобово на місці злочину шукають зачіпки, які допомогли б розплутати загадкову справу. Випуски новин переривають для екстрених повідомлень. Вже склали орієнтовний образ - манекен демонструє, якою могла бути дівчинка.

Брей Дес, детектив:  

- Хтось має впізнати  дитину. Адже це чиясь сестра, донька, а отже є тато, мама, бабусі, дідусі чи знайомі родини, які втратили її.

Поліція Австралії звернулася і до колег з інших країн. Можливо, дівчинка й не місцева. Так, у Великій Британії три роки тому загадково зникла 5-річна Ейпріл Джоунс. Історія набула нечуваного розголосу. Спецслужби провели масштабну операцію і таки вирахували вбивцю - 46-річного Марка Брайджера. Його засудили до довічного ув'язнення. Але тіло Ейпріл досі не знайшли. 

У Португалії, на курорті Прая-де-Луз, у 2007-му році зникла ще одна маленька британка - 4-річна Мадлен МакКейн. Вона відпочивала там разом з батьками і двійнятами-братиком і сестричкою, і зникла з кімнати готелю, поки дорослі були в ресторані. Згодом опублікували фоторобота ймовірних викрадачів, знайшли кров в автомобілі, який орендувала родина під час відпустки. Але питань у цій справі досі більше, ніж відповідей. Що сталося з крихіткою і де її тіло - поки залишається загадкою. Мадлен і знайдена в Австралії дівчинка - одного віку. Втім, слідчі кажуть - це різні діти.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Уже 2017 год, неужели до сиз пор не установили личность ребенка? Днк можно и из волос достать вроде как.
Аноним 10.10.2017, 21:17 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.