Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Закарпатті звільнений судом крадій за 6 годин встиг скоїти новий злочин

5 серпня 2015, 21:29
Дата ефіру/події: Середа, 5 серпня 21:29

На Закарпатті найгуманніший суд відпустив одного з підозрюваних у крадіжках з-під варти - просто в залі суду. Чоловік на радощах стрімголов рушив додому. Проте пробув там лише 6 годин. За цей час встиг трохи відпочити від дороги, хильнути горілки, зґвалтувати сусідку та дати дропака від оперативників, які прибули на виклик. Марафон сільськими городами закінчився несподівано і для самих правоохоронців.Поки вони бігали за підозрюваним нічним селом, той чомусь повернувся назад до оселі, де скоїв зґвалтування. Сів на лавку й заснув. Тож кайданки начепили зловмисникові уві сні.

Крадіжки, побиття, переслідування, згвалтування. Це не мексиканський серіал, а будні невеликого закарпатського села. Головний герой усіх надзвичайних новин Чертиша - 30-річний Юрій.

- Пару тижнів, та й пішов. Там щось украв, там начудив. То й так постоянно.

Так у сільраді Чертиша кажуть про Юрія, що є чи не найбільшою проблемою місцевих мешканців. Хоч йому трохи більше 30-ти, та має неабиякий досвід, вислів "тюрма - дім рідний" - то однозначно про нього. Останнього разу чоловіка взяли за крадіжки, проте з-за грат відпустили на підписку про невиїзд.

Євген Соломін, кореспондент:

- Після свого звільнення у залі суду чоловік прибув до себе додому, пробув з матірю кілька годин, а потім пішов до чоловіка, який був у його справі свідком, аби поговорити.

Сергій каже: він свідчив проти Юрія, бо бачив, як той крав у людей залізо. То ж саме по душу донощика й прийшов чолов'яга, який лише кілька годин як опинився на волі. Та свідка, що мало не запроторив його за грати, не знайшов - той спав у віддаленій частині будинку. Вдома була 39-річна мати кривдника, й саме на ній вирішив відігратися розбишака. Син жінки розповідає, що прокинувся о пів на першу ночі від якогось шуму і крику матері. Зайшов у передпокій і отетерів.

- Отут во все відбувалось. Я прийшов - світло включив, а він із мамо.

- Тобто душив?

- Да впер у заклад і зразу насилував.

- Тобто все на твоїх очах відбувалося.

- Да.

Проте ґвалтівник на цьому не заспокоївся. Побачив свого кривдника, кинув його матір і почав бігати за її сином.

- Він схопився, вирвав зі світильника шнур і почав бігати, і я сюда, тополями до Середнього.

- Що, він хотів задушити?

- Я не знаю.

Поки ґвалтівник бігав за хлопцем, наспіли викликані правоохоронці. Вони долучилися до цього марафону. Проте хепі-енд настав несподівано. Коли всі подумали, що нападник таки зник в нічній пітьмі, він несподівано знайшовся. Його побачили на лавці, коло будинку його жертв.

- Він у мене вдома спав.

- Виходить, він побігав і прийшов спати.

- Да, прийшов з міліціє, а він спав.

Олег Подебрій, керівник відділу УМВС України в Закарпатській області:

- Він був затриманий, цей ґвалтівник. І він саме є тією людиною, яку напередодні випустили із зали суду, яка підозрювалась у 9-ти крадіжках.

Наразі пікантності ситуації додає той факт, що родина підозрюваного, свідок та зґвалтована мати свідка є сусідами. Після нічних пригод тут розгорнулася справжня сусідська війна. Селяни клянуть одне одного та згадують усі провини за останні років двадцять.

- Він все знає про всіх, може даже про мене розказати.

- Да ти крадеш по дачах.

- Та я тобі.

- То ти крадеш...

Тим часом Юрію, що вкотре потрапив за грати, загрожує не дуже радісне майбутнє. До 9-ти епізодів крадіжки сільського майна додали ще й статтю за зґвалтування. Цього разу суд таки залишив його під вартою і, найімовірніше, ув'язнять надовго. Проте сусіди - жертви розбишаки та гвалтівника - все одно переживають. Кажуть, хоч скільки йому дадуть - все одно повернеться, і тоді їм буде непереливки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.