Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 7 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Безпілотник доправив наркотики в американську в'язницю

5 серпня 2015, 23:03
Дата ефіру/події: Середа, 5 серпня 23:03

Сучасні технології - на допомогу в'язням. Приголомшлива історія в США. В один із виправних закладів штату Огайо відвезли наркотики літальним апаратом. Хто зважився так оминути колючий дріт і що з того вийшло - дивіться далі.

Напередодні за стінами тюрми міста Менсфілда в штаті Огайо в'язні влаштували бійку. Під час прогулянки на свіжому повітрі почали з'ясовувати стосунки й ділити щось. Як виявилося - то були наркотики. Пакунок з сімома грамами героїну, 57 грамами марихуани та кількома пачками цигарок буквально впав на арештантів з неба. Виявилося - доправив контрабанду за грати дрон. Так називають невеликі, схожі на механічних комах, літальні апарати. Пристроями можна кермувати дистанційно. Американці кажуть - іграшкова, на перший погляд, розробка нині дуже популярна. І не тільки у в'язнів.

Кайл Белман, продавець дронів:

- Їх купують агентства з продажу нерухомості, руфери, фермери, усі, хто володіє землею. Звісно, з повітря легше оглянути значний простір.

Люди, які знаються на таких технологіях, кажуть: той, хто надіслав пакунок за грати, мав ретельно відпрацювати все, адже здійснити таку процедуру непросто. Треба пройти інструктаж і навчитися правильно оперувати системою.

Кайл Белман, продавець дронів:

- Це лише здається, що він просто злітає і моніторить усе. Тут потрібен хист. Думаю, злочинці розробили цілий сценарій.

Хто зробив це - ще невідомо. Версій не розголошують до завершення розслідування гучного скандалу. Поліція і спецслужби тим часом разом міркують, як унеможливити такі злочини. Розробка американців - просто знахідка не лише для простих людей, а й для терористів, шпигунів. Тож тепер дбають про обмеження вільного продажу безпілотників. Адже маленькі дрони в руках злочинців вже в найближчому майбутньому можуть влаштувати великий хаос.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.