Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Північ Пакистану тероризує банда педофілів

11 серпня 2015, 21:00
Дата ефіру/події: Вівторок, 11 серпня 21:00

Банда збоченців зґвалтувала 280 дітей у Пакистані. Усі неповнолітні - мешканці одного селища. Злочинці викрадають у батьків синів і доньок і змушують до сексу на камеру. Хто відмовляється - погрожують убивством. Приголомшливий злочин розслідують правоохоронці. Як стало відомо про знущання з дітей і чи затримали підозрюваних?

Мешканці невеликого селища Хусейн Хайн Вала, що на півночі Пакистану, нарешті наважилися розповісти світові страшну правду. У провінції Пенджаб орудує банда жорстоких педофілів. Вони викрадають дітей, тримають у сексуальному рабстві та погрожують зарізати, якщо маленькі бранці не коритимуться. 

- Вони приставляють хлопчикам і дівчаткам ножі до горла, погрожують сокирами. Уявіть - 5-річних дітей схиляють до орального сексу.

Матері бояться казати правду на камеру, але й мовчати більше не можуть. Жінки розповідають: жахіття коїться вже не перший рік. За офіційною інфомрацією, збоченці згвалтували 280 хлопчиків і дівчаток. Є неповнолітні, які більшу половину свого життя провели в неволі. 

Раї Бабар, дільничний офіцер поліції:

- Ми заарештували сімох членів банди. Ще 12 підозрюваних свідчать у справі.

Батьки дітей, з яких знущалися бандити, не вірять нікому. Кажуть - поліція у змові зі злочинцями. Адже замість карати педофілів, вони затримують їхніх жертв!

- Я звернулася до поліції, а мого сина заарештували після цього. Йому 15 років.

Та перебіг гучної справи взялися контролювати правозахисні організації. Обіцяють провести незалежне міжнародне розслідування й покарати всіх причетних до разючого злочину. Тим часом із постраждалими від сексуального рабства дітьми працюють психологи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.