Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Тернополі педофіл розбещував доньку співмешканки

11 серпня 2015, 21:14
Дата ефіру/події: Вівторок, 11 серпня 21:14

У Тернополі правоохоронці затримали збоченця, який майже рік знущався з доньки співмешканки. До обласного центру 32-річний громадянин Грузії приїхав у пошуках роботи, натомість знайшов собі цивільну дружину. Жінка вже виховувала двох дітей, у пари народився і спільний малюк. Поки вона ходила у справах, за неньку вдома залишався чоловік. Таким турботливим батьком молода жінка не могла натішитися, аж поки сусідка не приголомшила новиною. 11-річну донечку коханець змушував задовольняти статеву пристрасть, погрожував і залякував, аби тільки нічого не казала мамі. Та врешті дитина не витримала знущань і про жахіття розповіла сусідці.

Сергій Осадця, т.в.о. першого заступника керівника УМВС України в Тернопільській області:

- В даному злочині зізнався, визнавши таким чином повністю свою вину. Вважаю, що таким особам, які вчиняють подібні кримінальні правопорушення, не місце на волі, оскільки санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі. Також правоохоронцями проінформовано посольство Грузії в Україні про даний факт.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.